1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Zanlıya ek tutukluluk
 Zanlıya ek tutukluluk

Zanlıya ek tutukluluk

Geçitkale’de faaliyet gösteren “Bardak Zeytin Yağı Fabrikası” isimli iş yerini iki kez kundakladığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı K.K. dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

A+A-

 

Gamze PİR BAYKUR

Geçitkale’de faaliyet gösteren “Bardak Zeytin Yağı Fabrikası” isimli işyerini iki kez kundakladığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı K.K almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Kundaklama” suçlamasıyla dün mahkemeye çıkarılan zanlı K.K’nin tutukluluk süresi 4 gün daha uzatıldı.

Kamera kayıtları incelenecek...
Meselenin tahkikat sorumlusu Müfettiş Arif Konyalı, 22 Ağustos ile 26 Ağustos tarihleri arasında Geçitkale’de faaliyet gösteren “Bardak Zeytin Yağı Fabrikası” isimli iş yerinin iki kez kundaklandığını anımsattı. Yapılan tahkikat neticesinde zanlı K.K’nin mesele ile bağlantısının tespit edildiğini belirten Konyalı, zanlının tutuklandığını ifade etti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Konyalı, incelenmesi gereken bir çok kamera kaydının olduğunu ifade ederek zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

4 gün daha...
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hazal Hacımulla, zanlı K.K’nin tahkikat maksatları bakımından 4 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Bu haber toplam 1190 defa okunmuştur