1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Sorumluluklarımızı yerine getirdik”
“Sorumluluklarımızı yerine getirdik”

“Sorumluluklarımızı yerine getirdik”

Çetinkaya Başkanı Ömer Arhun, şampiyon olan takımlarına tüm mükellefiyetlerini yerine getirdiklerini söyledi. Arhun, serbest transfer hakkı olan futbolcuların kendilerinin izni ile başka takımlarla görüştüğünü, söz konusu futbolcuların önce Çetinkaya dedi

A+A-


Necmi Belge

2012-2013 futbol sezonunun sona ermesinin ardından kulüpler yeni sezon çalışmalarına başlarken, Telsim Süper Lig şampiyonu Çetinkaya’da genel kurul çalışmaları hızlandı.
Bu bağlamda, YENİDÜZEN’e konuşan Çetinkaya Başkanı Ömer Arhun, olağan genel kurulun 4 Haziran 2013 Perşembe günü yapılacağını açıkladı.

Arhun: “Sorumluluklarımızı yaptık”
Kendisinin bu genel kurulda aday olmadığını belirten Başkan Arhun, bir başkan adayı çıkacağına inandığını ancak kulübü sahipsiz bırakmayacaklarını dile getirirdi.
Çetinkaya olarak, şampiyonluğun  keyfini yaşadıklarını ve şampiyon takıma tüm mükellefiyetlerini yerine getirdiklerini belirtti.

“Önce Çetinkaya”
Serbest transfer hakkı olan futbolcularının kendilerinden izinli olarak diğer kulüplerle görüşütüklerinin altını çizen Başkan Arhun, söz konusu futbolcuların önce Çetinkaya dediklerini ve karar vermek için yeni seçilecek yönetim kurulunu beklediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1259 defa okunmuştur