1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mormenekşe liderliği garantiledi
Mormenekşe liderliği garantiledi

Mormenekşe liderliği garantiledi

Mormenekşe, son iki haftaya en yakın takipçisi Dipkarpaz’ın 9 puan önünde girdi ve Grup Birincisi olarak TAMSU U15 Final Grubu’na yükseldi.

A+A-

TAMSU U15 Ligi’nde devam eden heyecanda son iki haftaya girildi



Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun düzenlediği TAMSU U15 Futbol Ligi’ndeki grup mücadelesi heyecanı devam ediyor. 8 hafta geride kalırken; grup birinciliğini ilan eden tek takım Mormenekşe oldu.
Sponsorluğunu Ektam Kıbrıs Ltd.’in üstlendiği TAMSU U15 Futbol Ligi grup karşılaşmalarında oynadığı 8 karşılaşmanın 8’ini de kazanarak 24 puan elde eden Mormenekşe, son iki haftaya en yakın takipçisi Dipkarpaz’ın 9 puan önünde girdi ve Grup Birincisi olarak TAMSU U15 Final Grubu’na yükseldi.
Kayıpsız diğer bir grup lideri ise, 6’ncı Grup Lideri Yenicami oldu. Ancak 24 puanlı Yenicami’yi 21 puan ile Küçük Kaymaklı takip ediyor.
Kayıpsız olmamasına rağmen, Grup Birinciliği mücadelesinde en rahat takımlardan biri de 2’nci Grup Lideri Yalova oldu. 20 puanlı Yalova son iki haftaya en yakın takipçisi Baf Ülkü Yurdu’nun 5 puan önünde girmeyi başardı.
6 grup birincisi yanında, en iyi puana sahip iki grup ikincisinin final grubuna yükseleceği TAMSU U15’de 36 takımın 6 farklı grupta mücadele ediyor.

Bu haber toplam 1166 defa okunmuştur