1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Şampiyonluğu fazlası ile hak ettik”
“Şampiyonluğu fazlası ile hak ettik”

“Şampiyonluğu fazlası ile hak ettik”

“Sezon boyunca ne bir hakemle, ne bir maç hakkında, ne de basınla uğraştık. Hiç kimse ile polemiğe girmeden centilmence bir yıl yaşadık ve fazlası ile şampiyonluğu hak ettik”

A+A-

14’üncü şampiyonluğuna ulaşan Çetinkaya’da başkan Ömer Arhun ile bir sezon konuştuk

CENTİLMENCE BİR SEZON GEÇİRDİK… “Sezon boyunca ne bir hakemle, ne bir maç hakkında, ne de basınla uğraştık. Hiç kimse ile polemiğe girmeden centilmence bir yıl yaşadık ve fazlası ile şampiyonluğu hak ettik”

 “Sezon Çetinkaya için henüz bitmedi. Süper Lig’deki son maçtan sonra görevi bırakacağım gibi ifadeler kullanıldı. Mücadele ettiğimiz çok branş var ve o kulvarlardaki müsabakalar devam ediyor. Haziran ayında genel kurulumuz olacak. O tarihe kadar görevimin başındayım”

YENİDÜZEN Spor Servisi


Telsim Süper Lig’de 14’üncü şampiyonluğuna ulaşan Çetinkaya’da başarının mimarlarından bir tanesi hiç şüphesi başkan Ömer Arhun ve yönetim kurulu. “Centilmence bir yıl yaşadık ve şampiyonluğu fazlası ile hak ettik” diyen Arhun, ilk kez başkan olduğu sarı kırmızılı camia ile geride bıraktığı bir sezonu konuştuk.

“Beklediğimiz sona ulaştık”
Daha önce Çetinkaya Türk Spor Kulübü’nde yönetici ve asbaşkan olarak şampiyonluk ve kupa sevinci yaşayan Arhun, 2012 – 2013 futbol sezonunda Süper Lig şampiyonu olan sarı kırmızılı ekibin başkanı olarak bir kez daha elde edilen başarının mutluluğunu yaşıyor. “Sezon başında üç kupayı alacağımıza inandım. Kupada Lapta maçında bir kazaya uğradık” diyen Arhun, “İlk yarı beklediğimiz gibi başlamadı. Beraberlikler, zor kazandığımız maçlar biraz moralimi bozdu ancak ikinci yarıda takımımız daha iyi bir performans sergiledi ve aldığımız seri galibiyetlerle beklediğimiz sona ulaştık” ifadelerini kullandı.

“Düşüncem devam etmeme yönünde”
Spor kamuoyunu meşgul eden ve sezon sonunda görevi bırakacağı konusuna da değinen Ömer Arhun “Sezon Çetinkaya için henüz bitmedi. Süper Lig’deki son maçtan sonra görevi bırakacağım gibi ifadeler kullanıldı. Mücadele ettiğimiz çok branş var ve o kulvarlardaki müsabakalar devam ediyor. Haziran ayında genel kurulumuz olacak. O tarihe kadar görevimin başındayım. Benim şu an için kişisel düşüncem devam etmeme yönünde. Bir yıl daha başkanlık yapmam için baskı var. Genel kurula bir buçuk ay var. Bekleyip göreceğiz” şeklinde konuştu.
Çetinkaya olarak ciddi bir emek sarf ettiklerini belirten Arhun, başarıda bunun da payının olduğunu dile getirirken sezon içerisinde yaşanan yönetim kurulu değişikliği sonrası daha iyi çalışan bir yönetim olduklarını ve bekledikleri sona ulaşmada bunun da payının olduğunu sözlerine ekledi.

Unutamadığı maçlar
Sezon içerisinde unutamadığı maçların hangileri olduğu yönündeki sorumuza Arhun “Yenicami ile oynayacağımız maçı kazanacağımıza inanıyordum ancak 5-0’lık skoru maçtan önce söyleseler inanmazdım. Cihangir’e karşı mağlup olduğumuz maçı unutamam. Bir de Lefke maçı var. Yağmur altında harika oynayıp kazandığımız bu maç da unutamadığım maçlar arasındadır” diye konuştu.

Serbest transfer hakkı olan futbolcular ve şampiyonluk primi
Çetinkaya’da sezon sonu serbest transfer hakkı olan futbolcular Serhan, Serkan, Ertan, Hasan ve Uğur konusu hakkında da konuşan Başkan Arhun, bu futbolcularla görev süresi tamamlanmadan bir görüşme yapmak istediğini belirtti. Arhun “Bu futbolcularla bir görüşme yapmak istiyorum. En azından yeni yönetim oluşunda onlarla bir görüşme yapmalarını isteyeceğim. Çünkü hepsi takımımız için çok kıymetli arkadaşlar” ifadelerini kullandı. Şampiyonluk priminin ne kadar olacağı sorumuza Arhun “Prim miktarı henüz belli değil. Futbolculara emeklerinin karşılığı olarak bir prim ödenecektir. Bütün bir sezon boyunca bize maddi manevi destek olan Savoy Otel’in şampiyonlukta ödenecek primlerde desteği olacak” diye konuştu.

“Centilmence bir yıl geçirdik”
Yenicami maçında ayağı kırılan Musa hakkında konuşan Arhun, “Musa şanssız bir sakatlık yaşadı. Ayağı kırıldı. Buruk bir şampiyonluk yaşadık. Şu anki durumu iyi ve önümüzdeki sezonun ikinci yarısında Musa’yı yeniden sahalarda göreceğiz. Camiamıza başkan olarak bu şampiyonluğu armağan etmek istiyorum. İlk dönem ayrılan, sonradan katılan tüm yöneticilere, bize maddi manevi destek veren Savoy Otel ve Halit Karabaşoğlu’na ve sezon boyunca desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim. Sezon boyunca ne bir hakemle, ne bir maç hakkında, ne de basınla uğraştık. Hiç kimse ile polemiğe girmeden centilmence bir yıl yaşadık ve fazlası ile şampiyonluğu hak ettik” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1539 defa okunmuştur