1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yükselme’de zor final
Yükselme’de zor final

Yükselme’de zor final

Yükselme 2. Lig 2. Grup’ta final niteliğindeki maçta yarın ikinci sıradaki Yenişehir, lider İskele Trabzon’u konuk ediyor

A+A-

Kaya Emiroğlu – Ersin Orkoz

Yükselme 2. Lig 2. Grup’ta lider İskele Trabzon, bir puan gerisinde ikinci sırada bulunan Yenişehir’e konuk olacak. Mağusa Çanakkale Muharrem Döveç Stadı’nda yapılacak maçta İskele Trabzon kazanması veya berabere kalması halinde Yükselme 1. Lig’e yükselecek. Yenişehir’in kazanması halinde ise yeşil beyazlılar bir üst lige çıkacak. Zorlu mücadele öncesinde her iki takım da tam kadro olarak maç saatini bekliyor.

Kaçmaz: “Kendi sahamızda şampiyonluk istiyoruz”
Yenişehir Antrenörü İzzet Kaçmaz, sezon başından beridir lider olarak götürdükleri ligte son haftaya ikinci olarak girdiklerini, ancak kendi saha ve taraftarları önünde kazanarak mutlu sona ulaşmayı hedeflediklerini belirtti. Geçen haftaki mağlubiyeti bir iş kazası olarak değerlendirdiklerini vurgulayan Kaçmaz, “Tam kadroyuz. Motivasyonumuz çok iyi. Kazanmak ve bütün sezonun karşılığını şampiyonlukla almak istiyoruz.” şeklinde konuştu. Kaçmaz, centilmence ve dostça bir maç dilerken, “Hak eden kazansın” dedi.

Köksal: “Emeklerimizin karşlığını almak istiyoruz”
İskele Trabzon Antrenörü Lütfi Köksal ise sezon başından itibaren yaptıkları bütün emeklerin ve mücadelenin karşılığını bu maçta almak istediklerini belirtti. “Emeklerimizin karşılığı son maçta boşa gitsin istemiyoruz” diyen Köksal, “Bu yüzden amacımız meyveyi yemektir” şeklinde konuştu. Takımının tam kadro hazır olduğunu ifade eden Köksal, bunun yanında  özelikle dostluğun ve centilmenliğin de kazanmasını istediklerini vurguladı. “Yapacağımız son maça takımım fazlasıyla hazırdır. Cezalı ve eksik futbolcum bulunmamaktadır” şeklinde konuşan Köksal, “Fakat son maçta istediğimiz sonucu alıp şampiyon olmasak da bu dünyanın sonu değildir. Biz kulüp ve camia olarak lidere yakışır bir şekilde Yenişehir’i  sahasında yenip şampiyon olmak istiyoruz” dedi. Köksal hem kendi takımına hem de rakiplerine başarılar diledi.

Bu haber toplam 1181 defa okunmuştur