1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YDÜ ilk maçını oynayacak
YDÜ ilk maçını oynayacak

YDÜ ilk maçını oynayacak

Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Basketbol İkinci Ligi C grubunda yer alan Yakın Doğu Üniversitesi bayan basketbol takımı, Tekkeköy Belediye Spor ile oynayacağı ilk maç için bugün adadan ayrılıyor

A+A-

2013-2014 sezonunda Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen  Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi’ne katılan Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Basketbol Büyük Bayan Takımı ilk maçını yarın oynayacak. Cumartesi günü Tekkeköy Belediye Spor ile yapacağı ilk deplasman maçı için kafile bugün Umar Gökeri başkanlığında adadan ayrılıyor.

KKTC’de ilk kez bir bayan basketbol  takımı üst seviyede zorlu maçların oynanacağı bir lige katılması ülke basketboluna yeni bir soluk getirecek.
Yakın Doğu Üniversitesi Basketbol bayan takımı üst düzeyde maçların oynanacağı  lige hazırlanmak için 19 Ağustos 2013 tarihinde kros, fitness ve salon antrenmanları ile haftanın 6 günü yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. 

C Grubu’nda yer alıyor
2013-2014 sezonunda 29 takımdan oluşan Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi, 3 gruba ayrılırken YDÜ C grubunda yer alıyor. Grupta Tekkeköy Belediye Spor, Niğde Türk Telekom, Kocaelispor, Urla Belediye, Bursa Büyük Şehir Belediye, Mersin Üniversitesi, Mülkiye ve Reis Gıda Kastamonu Basketbol  takımları YDÜ’nün rakipleri olarak yer alıyorlar. Deplasmanlı olarak oynanacak maçlarda YDÜ ilk maçını yarın saat 12.00’de Tekkeköy Belediye Spor Salonu’nda Tekkeköy Belediye Spor ile oynayacak.

Kafile
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi’nde ilk maçını oynayacak YDÜ Bayan Basketbol Takımı kafilesinde şu isimler yer alıyor:
Havva Arabacıoğlu, Huriye Güriz, Huriye Cambazoğlu, Damla Öneri, Fabiola Parmetti, Tuğba Önen, Şirin Altun Tabaklı, gülnur Sandallıoğlu, Nezaket Hacıömer, Cemile Aktanlı (Sporcular), Bilgin Güldoğuş, Fatoş Anıl Öder (Antrenörler)

Bu haber toplam 1472 defa okunmuştur