1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YAK yönetimi sezonu değerlendirdi
YAK yönetimi sezonu değerlendirdi

YAK yönetimi sezonu değerlendirdi

Yenicami Yönetim Kurulu, geride bırakılan sezonun değerlendirmesini yaptı. 3 Haziran’da gerçekleşecek Genel Kurul’da Kaan Kaner’in istifasıyla Bülent Avcan’a verilen desteğin belirtildiği açıklamada, kulübün geleceğinin güvence altına alınmasının Yenicami

A+A-


Yenicami Ağdelen Kulubü Yönetim Kurulu, kulübün geleceğe daha sağlıklı bakabilmesi ve bugüne kadar atılan olumlu adımların kalıcılaşması için sorumluluğun bireylerden tüm camiaya yayılabilmesi için çalışma başlatma kararı aldı.

Genel Kurul 3 Haziran’da
Yenicami Yönetim Kurulu uzun süredir yoğun işler nedeni ile temsiliyet açısından sıkıntı yaşadığını belirten başkan A.Kaan Kaner’in istifasını da görüşerek 3 Haziran’da olağanüstü Genel Kurula gitme kararı aldı. Ayrıca Genel Kurulda Bülent Avcan’ın başkan adayı olmasından dolayı memnuniyetlerini belirtti. Yönetim ayrıca bugüne kadar atılan adımların heba olmaması için de yeni bir vizyon çalışması başlatarak kulübün yarınlarına ilişkin güvenceyi de üyeleriyle paylaşma kararı aldı.
Yeni vizyonun en temel taşlarından biri olan sürdürülebilirlik ve kalıcı gelirlerin artırılması çalışmalarının en önemli bacağının tesisleşme olacağı belirtilen açıklamada, Genel Kurul’a bu konu ile ilgili ayrı bir komite kurulması önerisinin de götürüleceği kaydedildi.

Özkaynak çalışmaları güvence altına alınacak
Tesisleşme hamleleri ile birlikte kulübün geleceği olan özkaynak çalışmalarının güvence altına alınmasının senkronize edileceği yeni vizyonu oluşturmak için başlatılacak çalışma neticesinde kulübün maddi girdilerinin belirli kişilerin omuzlarından camiaya yayılacak şekilde çalışma başlatılmasının ve bunun tüm Yenicamililerle sahiplenilmesinin önemi üzerinde de duruldu.


Kupa’daki başarı
Kıbrıs Kupası’nı kazanan takımın teknik heyet, şube sorumluları ve tüm oyuncularının 10 yıllık özlemi dindirmek için büyük gayret sarf ettikleri belirtilen açıklamada, bu kupanın kazanılması emeği geçen herkese ve tüm sezon boyunca takımdan desteğini esirgemeyen taraftarlara da teşekkür edildi. 
Futbol takımının yeniden yapılanma çalışmalarında özkaynak çalışmalarına verilen önemi bir kez daha vurgulayan Yönetim Kurulu, takımın geleceğe yönelik adımlarını daha da sağlamlaştırmak istediklerini ifade ederek, özkaynaklarında barındırdıkları lisanslı oyuncu sayısı bakımından da geleceğe yönelik muazzam bir oyuncu havuzu varlığına dikkat çekildi.

Yenicamililer sorumluluk alacak
Futbol takımının da gerçekleşecek yeni vizyon çerçevesinde hedefleneceğini belirten Yönetim Kurulu, yeni dönemde Yenicamiliyim diyen hereksin sorumluluk bilinci içerisinde kulübü bugün bulunduğu noktadan geriye götürmeyecek yapılanmaya için katkı koymaya davet etti.
Başkan Kaner’in istifa etmesine ve yeni oluşacak yönetimde yer almamasına rağmen U19 ve alt kategorideki çalışmalara maddi destek sağlayacağını açıkladı. Başkan Kaner tüm özkaynak çalışmalarının koordinatörlüğüne çok başarılı bir sezon geçiren Osman Emiroğlu’nın getirilmesinin önemini vurguladı.

Son olarak Kaner Başkalığı görevinde bulunduğu dönemlerde kendisine ve Yönetim Kuruluna maddi ve manevi destek sağlayan kişilere katkılarından dolayı minnettar olduğunun altını çizdi.

Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur