1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Şura karanlığa ışık olmadı”
“Şura karanlığa ışık olmadı”

“Şura karanlığa ışık olmadı”

11’incisi yapılan spor Şuralarının 9’una katılan DP Başkan Yardımcısı Türkmen Sencer, yapılanın yanlış olduğunu, yalan üzerine kurulu yapılan spor politikalarını bırakma zamanı geldiğini ve ülke gençliği üzerine çöken karanlığı kaldırmanın zamanı geldiğin

A+A-

Hüseyin KIRAL-Necmi Belge

Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde yapılan Xl. Spor Şurası’na şeref konuğu olarak partisini temsilen katılan Demokrat Parti (DP) Başkan Yardımcısı Türkmen Sencer, bugüne kadar yapılan dokuz (9) Spor Şurasında görev aldığını ve ilk kez bu kadar başıbozuk bir ortam gördüğünün altını çizdi.
Sencer, uzun yıllar Voleybol’da federasyon başkanı olarak görev yaptığını, yine Spor Dairesi Genel Yönetim Kurulu üyesi olarak 15 yıl ülke sporuna ve sporcusuna hizmet ettiğini belirtirken, “Demokrat Parti’yi temsilen katıldığım XI. Spor Şurasında yine dibe ve karanlığa düşmeye devam ettiğimizi bir kez daha gördüm” dedi.
Demokrat Parti Başkan Yardımcısı Türkmen Sencer’in Xl. Spor Şurası ile ilgili yaptığı açıklama aynen şöyle;

“Yalan spor politikaları’nı artık bırakalım”
“Bugüne kadar yapılan şuralarda alınan çok güzel kararlar ve proje düşünceleri vardı, tümü tozlu raflarda oldukları yerde durmaktadır. “3 Kuruşumuz varsa 30 kuruşluk proje yapımından vazgeçelim.” Faydalı olmak isterseniz gerçekçi olun, “ Gençler Geleceğimizdir” diyorsak sorumluluk da bizimdir diyeceksiniz ve yapmamız gerekenleri de yapmak Mecburiyettendir diyerek, sizi görevinizi doğru yapmaya davet ediyorum.
Spora gelen katkı payı ortada, bu payı spora doğru dürüst harcayın. Sağlıklı, güçlü ve kararlı bir gençlik için modern altyapılara ihtiyaç vardır. Güzel altyapılardan güzel şeyler çıkar. Eksikten-eksik ve de kusurlu şeyler çıkar.
Yalan spor politikalarını bir kenara bırakın, yapabileceğinizi hayata geçirin. Bütün federasyonlar, spor kulüpleri kan ağlıyor. Bu kötü gidişe son verin, geç değildir.
Yeni gelişmelere uyum sağlayın, yükselen çıtaların yükseliş sebeplerini araştırın, uygulayıcılara bunları sunun, tesisleri yeni sisteme uyumlu yapın. Büyük yapmak şart değil küçük yap yeniye uyumlu yap.
Yetenek Bizde Var. Yalanı Bırak.
Harcanan paralarla güzel olanı yapabiliriz.
Neden hep kötü şeyleri seçiyorsunuz, bunu kendinize bir sorun neden !!!
Toparlanın beyler geç değil”

Bu haber toplam 1235 defa okunmuştur