1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şerifoğlu: “Doğru maçı kazanırsak çıkarız”
Şerifoğlu: “Doğru maçı kazanırsak çıkarız”

Şerifoğlu: “Doğru maçı kazanırsak çıkarız”

Birinci Lig Play-off’ta altı puanla lider durumda bulunan Mormenekşe, bugün Türkmenköy’de zorlu Gençler Birliği maçına çıkacak

A+A-

 

Kaya Emiroğlu


Birinci Lig Play-off’ta altı puanla lider durumda bulunan Mormenekşe, bugün Türkmenköy’de zorlu Gençler Birliği maçına çıkacak. Kazanmaları halinde terfi adına önemli bir avantaj yakalayacak olan kırmızı yeşilliler, Düzkaya-Ozanköy maçının berabere bitmesi ya da Ozanköy’ün galibiyetiyle bitmesi halinde son maça kalmadan terfi etmiş olacaklar.

Şerifoğlu: “Doğru maçı kazanırsak çıkarız”
Mormenekşe Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, play-off’un başka bir heyecan ve atmosferde geçtiğini belirterek “Morallerimiz yerinde. Ligin son maçlarındaki iyi performansımız ve birlikteliğimizi devam ettiriyoruz. Bu şekilde hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz.” Şeklinde konuştu. Gençler Birliği’yle bir bölge derbisi oynayacaklarına da işaret eden Şerifoğlu, maçla ilgili şunları söyledi:
“Bu maç ayrı bir heyecan. Ancak bizim için önemli olan doğru maçta alacağımız galibiyettir. Eğer bunu yaparsak Süper Lig’ terfi ederiz. Son haftalardaki mücadele ve oyunumuz iyi. Teknik ve heyet ve camia olarak çok iyi bir birliktelik oluşturduk. Bunu sonuna kadar devam ettirmeliyiz. Özellikle Gençler Birliği maçında sabırlı olmalıyız. Ceza konusunda dikkatli olmalıyız. Güzel ve centilmence bir maç olacağına inanıyoruz.”

Bu haber toplam 1579 defa okunmuştur