1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Serdarlı'da neler oluyor?
Serdarlıda neler oluyor?

Serdarlı'da neler oluyor?

'Belediye işçilerini özel işlerinde çalıştırıyor' suçlaması…

A+A-

Serdarlı köyünde Belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu’nun belediye araçlarını şahsi işleri için kullandığı ve köye yatırım yapmadığı ileri sürüldü, hatta kimileri tarafından da fotoğrafları çekilerek sosyal medyada paylaşıldı. Başkan Kerimoğlu ise bazı belediye çalışanlarının “izinli oldukları günlerde” kendi özel işlerinde çalıştığını kabul etti
Serdarlı Belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu’nun belediye araçlarını şahsi yatırımları için kullandığı iddia edildi.
Belediyede işçilerini mesai saatleri içerisinde kendi şahsi işleri için çalıştırdığı iddia edilen Belediye Başkanı’nın, işçilerin sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarının yapılmadığı öne sürüldü.
Serdarlı Belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu, aleyhindeki tüm iddiaları ret ederek, diğer kırsal bölgedeki belediyelerdeki gibi sıkıntılar mevcut olduğu gerekçesiyle çalışanların yatırımlarının yapılamadığını doğruladı. Başkan

Muhtar: “Her zaman böyle yapıyor”
Konuyla ilgili YENİDÜZEN’e konuşan Serdarlı Muhtarı Ahmet Serdar, Belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu’nun her zaman bu tür işler yaptığını iddia etti. Serdar, Kerimoğlu’nun belediyeye ait araçları şahsi malları için her zaman kullandığını söyleyerek, Serdarlı halkının da bunu bildiğini aktardı.

***

Kerimoğlu: “Birkaç kişiyi işten attım…”

Serdarlı Belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu, yapılan tüm iddiaları ret ederek, “Birkaç kişinin ayağına bastım, işten durdurdum onlar bana karşı propaganda başlattılar” dedi. Kendisine ait kahveyi icar ettiğini ve icar neticesinde bir belediye çalışanın özel izin gününde belediye tişörtünü giyerek orada iş yaptığını söyleyen Kerimoğlu, “mesai saatinde işçileri çalıştırdığım doğru değildir” dedi.

“Yatırımları yapamadık sıkıntımız var”


Belediye işçilerinin yatırımlarının yapılmadığını kabul eden Serdarlı Belediye Başkanı Mehmet Kerimoğlu, 10 bin TL ekside olduklarını söyledi.

Didem Menteş’in haberi bugün gazeteniz YENİDÜZEN ve YENİDÜZEN e-gazetede

Bu haber toplam 2079 defa okunmuştur