1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sabri ve Raif Lefke’ye çok yakın
Sabri ve Raif Lefke’ye çok yakın

Sabri ve Raif Lefke’ye çok yakın

Adları Yenicami ve Küçük Kaymaklı ile anılan Sabri – Raif Selden kardeşler için Lefke Türk Spor Kulübü devreye girdi. Taraftar arasında yapılan görüşme sonrasında birçok konuda anlaşmaya varıldı

A+A-

Haldun Oktay

Serbest transfer hakkı bulunan Sabri ve Raif kardeşler transferin en üstünde yer almaya devam ediyor. Adları şampiyonluk parolası ile anılan başarılı futbolcular geçtiğimiz hafta içinde Yenicami ve Küçük Kaymaklı ile son derece ciddi transfer görüşmeleri yapmıştı.
Sabri ve Raif her iki kulübe de düşünmek için süre istediğini söylemişti. Küçük Kaymaklı ile yapılan görüşmelerde kulüp ve futbolcular arasında en önemli pürüz, bir yıllık yapılmak istenen sözleşme ve peşinat konusunda oluşmuştu. Küçük Kaymaklı teknik direktörü Cenk Berkalp bu tarnsferin gerçekleşmesi için neredeyse yirmi dört saat mesai yapıyor.

BÜY istedi ancak Lefke devrede
Sabri ve Raif’e talip olan kulüpler arasında bu yıl 1. Lige çıkan Baf Ülkü Yurdu da var. Fakat Sabri ve Raif’in bu transfere pek de iyi bakmadığı söyleniyor.
İkizler için bu kez de Lefke devreye girdi. Lefke Türk Spor Kulübü Başkanı Yıltaç Mükellef geçtiğimiz gün Sabri ve Raif ile futbolculara ait iş yerinde son derece ciddi bir görüşme gerçekleştirdi. Alınan bilgiye göre Yıltaç Mükellef ve futbolcular her konuda anlaştı. Sabri ve Raif, başkanın çok kısa bir sürede tüm isteklerine evet demesi karşısında bu transfere yeşil ışık yaktı. Peşinat ve maaş konusunda anlaşma sağlayan iki tarafın önümüzdeki günlerde tekrardan bir araya gelmesi bekleniyor.
Sabri ve Raif görüşmede Yıltaç Mükellef’ten ciddi ve iddialı bir kadro oluşturma konusunda da söz aldı. Şirketleşme konusunda çok ciddi adımlar atan ve ileriye yönelik projeleri olan Doğan Türk Birliği’nin bu transferde takınacağı tavır ise merak konusu.

Bu haber toplam 1502 defa okunmuştur