1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ogan: “Motivasyonumuz arttı”
Ogan: “Motivasyonumuz arttı”

Ogan: “Motivasyonumuz arttı”

Süper Lig’in son haftasında, 27 Nisan Cumartesi günü Lapta ile kendi sahasında play-out sıralaması maçına çıkacak olan Mağusa Türk Gücü’nde geçtiğimiz hafta alınan Lefke galibiyeti motivasyonu artırdı

A+A-

MTG Teknik Direktörü Ahmet Ogan, “iki takım açısından son derece kritik bir maç. Çıkan sonuçlara göre play-out oynayacak olan takımımız son haftaya avantajlı girdi. Puan veya puanlar çıkardığımız anda play-out’a iki puanla başlayacağız” diye konuştu

Kaya EMİROĞLU

Telsim Süper Lig’den direkt düşme tehlikesi yaşayan ancak geçen hafta aldığı Lefke galibiyetiyle bu tehlikeyi atlatmayı başaran Mağusa Türk Gücü, Lapta maçına da ciddi bir şekilde hazırlanıyor. Aynı puanda olduğu Lapta’yı konuk edecek olan sarı yeşilliler, berabere kalmaları veya kazanmaları halinde play-out sıralamasında ikinci ve hatta birinci bile olabilecek.

Ogan: “Motivasyonumuz iyi durumda”

Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Lefke galibiyetiyle motivasyonlarının arttığına işaret ederek, “Direkt düşen ikinci takım olmadık. Bu tehlikeyi atlattıktan sonra amacımız play-out içerisinde de üstte olmak” şeklinde konuştu.
Ahmet Ogan Lapta maçıyla ilgili şunları söyledi:
“Bu hafta iki takım açısından son derece kritik bir maç. Çıkan sonuçlara göre play-out oynayacak olan takımımız son haftaya avantajlı girdi. Puan veya puanlar çıkardığımız anda play-out’a iki puanla başlayacağız. Diğer maçların sonuçlarına göre durumumuz daha net belli olacak. Hafta başından beridir antrenmanlar devam ediyor. Perşembe günü son taktik çalışma yapılacak. Kadir’in ceza cezası bitti. Sami, dört sarı kart cezalısı olduğu için bu hafta oynayamayacak. NKL voleybol takımıyla Bolu’daki finallere katılmak üzere giden Olgun Tekbıyık ve askerlik görevinde olan Erol, kadroda yer alamayacak. Her şeye rağmen bu noktaya kadar geldik. Bu kadroyla en iyi şekilde mücadele ederek istediğimiz sonucu almaya çalışacağız.”

“Rakip açısından maçın önemi daha da arttı”

“Lapta’nın kendi sahasında ligden düşen Göçmenköy’e yenilmesi ve bizimle oynayacağı son maçı final gibi görmesi ve hazırlanması, maçın zorluk derecesini bir o kadar daha artırdı” diyen Ahmet Ogan, “Her şeye rağmen sonuçta bu bir futbol maçıdır. İki takım da kritik bir maça çıkacak. Centilmence ve fair-play içerisinde bir maç diliyorum” şeklinde konuştu.
Bu sezon adına kendi sahalarında son maça çıkacak olmalarını da hatırlatan Ogan, “Bu önemli maçta sezon başından beridir bize destek olan taraftarımızı bu maçta da yanımızda görmek istiyoruz. Kazanarak galibiyeti onlara armağan etmek istiyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur