
Nurten Yüksel sevgi ve özlemle
Dört Renk Matbaası ve YENİDÜZEN Gazetesi'ne uzun yıllar emek veren Nurten Yüksel çok sevdiği Dört Renk Matbaacılık'ta anıldı…
YENİDÜZEN
Dört Renk Matbaası ve YENİDÜZEN Gazetesi'ne uzun yıllar emek veren, Devrimci İşçi Sendikaları Federasyonu ve Cumhuriyetçi Türk Partisi’nde aktif görevler üstlenen Nurten Yüksel, ölümünün ikinci yıldönümünde anıldı.
Yüksel’in ailesi, sevenleri ve çalışanları Dört Renk Matbaacılıkta gerçekleşen anma töreninde hem vefa hem de dayanışma örneği sergiledi.
Yüksel’in matbaadaki çalışma odası çiçeklerle döşendi…
CTP Genel Başkanı, Milletvekili Tufan Erhürman:
“Nurten, bir emekçiydi…”
Anma töreninde konuşan CTP Genel Başkanı, Milletvekili Tufan Erhürman, vefa duygusu sergileyen, çok anlamlı bir etkinlikte Nurten Yüksel’i andıklarını söyledi.
Nurten Yüksel’in CTP, YENİDÜZEN ve Dört Renk Matbaası’nın yanı sıra ülkede barışı ve dostluğu savunan herkes için çok önemli bir kişi olduğunu vurgulayan Erhürman, O’nun her zaman yüreklerde yaşadığını dile getirdi.
Erhürman, “Nurten, gerçek bir emekçiydi… Aynı zamanda sevgi emekçisiydi…” diye konuşarak, “Bugün burada toplanan kişileri gördüğümüz zaman, aslında onun ne kadar yoğun bir sevgiyi çevresiyle paylaştığı ve sevgi üzerinden iletişim kurduğu da açık bir şekilde ortaya çıkıyor” dedi.
Nurten Yüksel’in geçmişte yardım istediği, Dört Renk Matbaası’nda işleyen kişilerin bugün bir kez daha Dört Renk Matbaası’na geldiğini ifade eden etti, O’nu saygı ve özlemle andığını sözlerine ekledi.

















