1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MTG lige döndü
MTG lige döndü

MTG lige döndü

Hafta arasında Doğan Türk Birliği’ni farklı yenerek Kıbrıs Kupası’nda adını yarı finale yazdıran Mağusa Türk Gücü, Küçük Kaymaklı karşısında da benzer başarıyı tekrarlamak istiyor

A+A-

OGAN: “Takımın gücü hala üst derecededir. Kaymaklı büyük bir camia. Bundan dolayı rakibimizi ciddiye alıyoruz”

Kaya Emiroğlu


Süper Lig’de play-out çizgisi üzerinde kalma amacındaki Mağusa Türk Gücü, şampiyonluk şansı matematiksel olarak hala devam eden Küçük Kaymaklı’yı yarın Canbulat Stadı’nda ağırlayacak. Hafta arasında Doğan Türk Birliği’ni farklı yenerek Kıbrıs Kupası’nda adını yarı finale yazdıran Mağusa Türk Gücü, Küçük Kaymaklı karşısında da aynı başarıyı tekrarlamak istiyor.

Ogan: “Kaymaklı’yı ciddiye alıyoruz”
Mağusa Türk Gücü Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Küçük Kaymaklı’nın kupadan elenmiş olmasının takımın gücüne negatif bir etki yapacağına inanmadığını belirterek, “Takımın gücü hala üst derecededir. Kaymaklı büyük bir camia. Bundan dolayı rakibimizi ciddiye alıyoruz.” şeklinde konuştu. Göçmenköy maçında kaybedilen iki puandan dolayı ciddi bir motivasyon kaybı yaşadıklarını hatırlatan Ogan, Kaymaklı maçında iyi oynayıp kazanmak ve geçen haftaki kaybı telafi etmek istediklerini vurguladı. Haftaarası kupada iyi oynadıklarına işaret eden Ogan, aynı iyi oyunu Kaymaklı karşısında da oynamaları gerektiğinin altını çizdi. Sarı yeşillilerde sakat olan Sami ve Osman’la cezalı Fikri Kaymaklı maçında kadroda yer alamayacaklar.

Bu haber toplam 1099 defa okunmuştur