1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Medya Başarı Ödülleri Yarışması’na başvuru süreci başladı
Medya Başarı Ödülleri Yarışması’na başvuru süreci başladı

Medya Başarı Ödülleri Yarışması’na başvuru süreci başladı

“Gazete, dergi, ajans, televizyon, radyo ve internet gazeteciliği” ana başlıkları altında ödüller verilecek.

A+A-

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği (KTGB)’nin 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü nedeniyle düzenlediği Medya Başarı Ödülleri Yarışması’nda başvuru süreci başladı. Yarışma için 12 Nisan’a kadar başvuru kabul edilecek.

Birlikten yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Türk basınına hizmet veren gazetecilerin mesleki başarılarını ödüllendirmek amacıyla düzenlenen yarışmada “gazete, dergi, ajans, televizyon, radyo ve internet gazeteciliği” ana başlıkları altında ödüller verilecek.

Yarışma için gazete, dergi ve ajans kategorisinde “haber, fotoğraf, röportaj, sayfa düzeni, spor” dallarında; televizyon kategorisinde “haber, program, görüntü-kamera çalışması, haber spikeri” dallarında; radyoda “program” dalında ve internette de “en iyi medya internet sitesi” dalında başvuru yapılabilecek.

Gazeteciler Birliği yarışma kapsamında ayrıca “genç yetenek özel ödülü” ve “barış gazeteciliği özel ödülü” de verecek.

Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği üyelerine açık olan yarışmaya katılmak isteyenlerin en geç 12 Nisan’a kadar başvurması istendi ve detaylı bilginin ve yarışma şartnamesinin Birlik sekreterliğinden istenebileceği kaydedildi.

(tak)

Bu haber toplam 1676 defa okunmuştur