1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lige ısınıyorlar: 2-1
Lige ısınıyorlar: 2-1

Lige ısınıyorlar: 2-1

K-Pet Süper Lig’in iki güçlü temsilcisi Küçük Kaymaklı ile Lefke, lig öncesi çalışmalarına hız verdi. İki ekip dün Attila Topaloğlu Sahası’nda hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Maçta daha üstün bir oyun ortaya koyan Küçük Kaymaklı maçı 2-1 kazandı

A+A-

Eren ŞİŞİK

Küçük Kaymaklı’ya galibiyeti getiren golleri Debola ve Yasin Kurt atarken, Lefke’nin tek golünü Güney Afrika’lı futbolcu Patrick Schalkwyk kaydetti.
Maçın 42. Dakikasında Lefke kalecisi Mehmet Özeralp ceza sahası içerisinde Debola’yı düşürünce hakem İhsan Payaş penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Debola topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi.
Bu golden iki dakika sonra 44. Dakikada Lefke’nin yıldız golcüsü Kasım, üç Küçük Kaymaklı’lı oyuncuyu çalımlayarak sol kanattan çizgiye indi. Ceza sahası içerisine yerden sert bir orta kesti ve Patrick Schalkwyk topa dokunarak skora dengeyi getirdi. 1-1
Maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıda da baskısını sürdüren Küçük Kaymaklı’da ceza sahası içerisinde oluşan karambolde kaleci Mehmet’in arka arkaya iki kez golü önlediği topu önünde bulan Yasin Kurt topu ağlara gönderdi ve skoru 2-1 yaparak maçın skorunu belirledi.

Bu haber toplam 1186 defa okunmuştur