1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Lefke uçtu, Doğan düştü: 6-4
Lefke uçtu, Doğan düştü: 6-4

Lefke uçtu, Doğan düştü: 6-4

Telsim Süper Lig’de play out içerisinde yer almak istemeyen iki takımın mücadelesinde toplam 10 gol atılırken Lefke rakibi Doğan Türk Birliği’ni 6-4 gibi bir skorla mağlup etti.

A+A-

Stat: 16 Ağustos Stadı

Hakemler
Serkan Şimşek ***
Abdullah Adem ***
Ahmet Karaoğulları ***

Goller: Dk.6 Kasım, Dk.30 Salih (Kendi Kalesine), Dk.41 Koffi, Dk.78 Salih Say, Dk.81 ve 89 Kemal (Lefke) Dk.25 Mustafa Kılıç, Dk.66 Sabri, Dk.86 Kenan, Dk.90+1 A.Saygı (DTB)
Sarı Kartlar: Dk.37 Ali, Dk.87 Buğra (Lefke) Dk.48 Mustafa, Dk.58 A.Sönmez, Dk.71 Çağan (DTB)
Kırmızı Kart: Dk.68 Akay (Lefke)

Lefke
Mehmet Özeralp *
Yakup **
Salih Say **
Amadou **
Arif  Solkanat **
Kemal Solkanat ****
Aziz Sakallı *
Aykut **
(Dk.61 Buğra *)
Ali Özbahar **
(Dk.40 Akay *)
Kasım Tağman **
(Dk.73 Cahit *)
Koffi **

Doğan T.B.
Emre *
Mustafa *
(Dk.73 Barong *)
A.Sönmez *
Çağan Çerkez *
Zuma Kamara *
Sabri Selden **
Aydın Aygın *
Raif Selden **
(Dk.46 A.Saygı **)
Salih Güvensoy *
Kenan Oshan **
Serdar *
(Dk.46 Özenç **)

Telsim Süper Lig’de play out içerisinde yer almak istemeyen iki takımın mücadelesinde toplam 10 gol atılırken Lefke rakibi Doğan Türk Birliği’ni 6-4 gibi bir skorla mağlup etti.

 

6’ıncı dakikada gelişen Lefke atağında Kasım Doğan Türk Birliği defansının da büyük hatasından yararlanarak topu filelere gönderdi ve skor 1-0 oldu.
26’ıncı dakikada DTB’nin kazandığı serbest atışta ceza alanı içerisine gönderilen topa son dokunan Mustafa topu filelere göndererek skoru eşitledi: 1-1
30’uncu dakikada Kemal’ın kullandığı serbest atışta DTB futbolcusu Salih ters bir kafa vuruşu yaparak topu kendi filelerine gönderdi ve Lefke 2-1 öne geçti.
41’inci dakikada yine Kemal’ın kullandığı serbest atıştan gelen topa çok iyi yükselen Koffie kafa ile topu filelere göndererek skoru 3-1 yaptı.
66’ıncı dakikada Özenç’in soldan taşıyıp ceza alanı içerisine gönderdiği topa Sabri ayak koyarak topu filelerle buluşturdu ve skor 3-2 oldu.
68’inci dakikada Akay yaptığı hareket sonrası sarı kart gördü, bu karta itiraz eden Akay ikinci sarı kartı da görerek oyun dışı kaldı.
77’inci dakikada Kemal serbest atıştan topu ceza alanı içerisine gönderdi Salih Say da topu filelere göndererek skoru 4-2 yaptı.
80’inci dakikada günün yıldızı Kemal aldığı pasla ceza alanına girerek topu ağlara bıraktı ve Lefke’yi 5-2 öne geçirdi.
86’ıncı dakikada ani gelişen DTB atağında Kenan, Sabri’den aldığı pasla ceza alanına girdi ve topu ağlara gönderdi: 5-3
88’inci dakikada Kemal bu kez  önce 3 defans oyuncusunu sonra da kaleci Emre’yi de geçerek topu filelere gönderdi ve skor 6-3 oldu.
90’ıncı dakikada atılan uzun topla rakip ceza alanı içerisine giren A.Saygı güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi ve maçın skorunu tayin etti: 6-4

Bu haber toplam 1126 defa okunmuştur