1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. KTAMS'dan sert tepki
KTAMSdan sert tepki

KTAMS'dan sert tepki

Seçimi kaybetme telaşına düşen UBP geçmiş seçimlerde olduğu gibi devlet olanaklarını kullanmakta sınır tanımıyor.

A+A-

KTAMS, “Son 4 gunde 115 yurttaşlık  verildi–Cemile Yardimi cekleri cikiyor, arsa dağıtılıyor” açıklamasında bulunarak, hükümetin vatandaşlık ve “yardım” dağıtmasına tepki gösterdi.

KTAMS Başkanı Ahmet Kaptan  imzasıyla yapılan açıklama şöyle:

Seçimi kaybetme telaşına düşen UBP geçmiş seçimlerde olduğu gibi devlet olanaklarını kullanmakta sınır tanımıyor.

Herkesin gözü önünde yaşananları inkar ederek adeta halkla alay etmektedirler. Özellikle İçişleri Bakanlığında vatandaşlık ve arsa dağıtımlarına bağlı izdiham medyaya da yansımıştır. Elimizde olan kesin bilgiye göre son dört gün içerisinde 115 kişiye vatandaşlık verilmiştir. Vatandaşlar, evlerinden telefonla aranarak kendilerine Bakanlıklarda sosyal konut arsası ve sanayi arsası hak sahibi belgesi verilmektedir. Mesai günlerine sığdırılamayan bu seçim rüşvetleri için İçişleri Bakanlığı 25, 26 Mayıs cumartesi ve pazar günleri de çalıştırılacaktır.


UBP Hükümeti daha da ileri giderek 20 yıldan beri kullanılmayan bir kalemi seçim rüşveti olarak kullanmaya başlamıştır. Son birkaç gün içinde Maliye Bakanlığından 13 kişiye “Cemile Yardımı” adı altında çek çıkmıştır. Cemile; sözlük anlamı ile hoşa gitmek için yaranma, tam da anlamına uygun, UBP’ye yaraşır bir uygulama.
Halkını bu kadar aşağılayan, satılık olarak gören bu anlayışa artık dur deme zamanı gelmiştir. Son sözü sandıkta halkımız söyleyecek, satılık olmadığını gösterecektir.

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur