1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kendi takımını davet etmedi
Kendi takımını davet etmedi

Kendi takımını davet etmedi

Türkiye Süper Lig’de mücadele eden, Avrupa’da önemli bir başarı yakalayan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yemeğe davet edilmemesi ise tepki topladı

A+A-

Spor Bakanı Mutlu Atasayan, Antalya Tekerlekli Sandalye  Basketbol takımına dün öğle yemeği verdi. Türkiye Süper Lig’de mücadele eden, Avrupa’da önemli bir başarı yakalayan Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yemeğe davet edilmemesi ise tepki topladı

Necmi Belge
Türkiye Tekerlekli Sandalye Süper Ligi’nde mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Sandalye basketbol takımının bugün karşılaşacağı Antalya Tekerlekli Sandalye takımına dün, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor Bakanı Mutlu Atasyan öğle yemeği verdi. Antalya takımı tam kadro ve yöneticileri ile yemeğe katılırken, geçtiğimiz ay Almanya’da gerçekleşen Euroleague’de üçüncü olarak İspanya’da düzenlenecek Eurochallange Kupası’na katılma başarısı gösteren, bunun yanında Türkiye’de mücadele eden Kuzey Kıbrıs Turkcell’den sadece üç sporcu davet edildiği, bunun da sporcular tarafından kabul edilmediği öğrenildi.

Kamalı: “Takdir halkın”
Lefkoşa Eziç’te, sadece Antalya Tekerlekli Sandalye basketbol takımına verilen bu yemeğe tepki koyan Turkcell Tekerlekli Sandalye basketbol takımının tepksini antrenör Orçun Kamalı YENİDÜZEN’e konuştu.
Atatürk Spor Salonu’nda dün gerçekleştirilen antremanda konuşan Orçun Kamalı   “Avrupa’da tur atlayan bir takımı kutlamayan bir zihniyetin, önemli bir maç öncesi rakibimize moral yemeği vermesinin takdirini halka bırakıyorum” dedi.
Bu arada, yemeğe davet edilmeyen Turkcell Tekerlekli Sandalye basketbol takımı sporcularının kırgın ama hırslı oldukları gözlemlendi.

“Antalya maçı önemli”
Bugün, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper liginde, Aantalya ile karşılaşacak olan Turkcell Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı antrenörü Orçun Kamalı, ligde tutunabilmeleri için bugünkü Antalya ve gelecek haftaki Adana maçlarını kazanmaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1312 defa okunmuştur