1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşbirliği devam ediyor
İşbirliği devam ediyor

İşbirliği devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Turkcell ile Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği arasındaki sponsorluk sözleşmesi yenilenerek sekizinci yılına girdi

A+A-

Kuzey Kıbrıs Turkcell, pek çok alanda üstlendiği sosyal sorumluluk projeleriyle birlikte, medyaya yönelik ilgisini, Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği ile sponsorluk sözleşmesini yenileyerek sürdürdü. Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği'ne 7 yıldır sponsor olan Kuzey Kıbrıs Turkcell, 8’inci yılda da bu işbirliğine devam kararı aldı.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz,  2013 yılı işbirliği sözleşmesini imzaladı.
İmza törenine Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi ve Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz, Asbaşkan Çelen Oben, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Kıral, Bülent Kılıçoğlu ve Burhan Gürkan da katıldı.

Karaatmaca “Uzun soluklu birliktelik son derece anlamlı”
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, sporun yaygınlaşması ve sevdirilmesi sürecinde önemli rolü olan spor yazarlarına katkı sağlamaktan mutlu olduklarını belirterek, “İşbirliğimizin 8’inci yılına girmesi, böylesine uzun soluklu bir birliktelik son derece anlamlıdır. Spor Yazarlarımızın yenilenen merkezlerinde, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Odası’nın kurulacak olması da işbirliğimizin kalıcılaşması adına ayrı bir önem taşıyor” diye konuştu.
İmza töreninde sosyal sorumluluk projelerini anlatan Karaatmaca, özellikle Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol takımına spor basının verdiği desteğe de teşekkür etti.

Hedefimiz kaliteli hizmet
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Başkanı Ogün Genç Kaçmaz da, yıllardır spor yazarlarının yanında olan Kuzey Kıbrıs Turkcell’e desteğinin devamı için teşekkür ederken “7 yılı bitirip 8’inci yıla girdiğimiz bu işbirliğinde, en güçlü sivil toplum örgütlerinden biri olan derneğimiz ile ülkemizin en güçlü kurumu Kuzey Kıbrıs Turkcell’i buluşturmaktan onur duyuyoruz. Dernek binamızın son derece çağdaş bir yapıda tamamlanmasında da son aşamaya geldik. Bu binada Kuzey Kıbrıs Turkcell’in ismini verdiğimiz bir iletişim odamız olacak. Bu odada basın mensuplarımız çalışacak. Ayrıca tüm sivil toplum örgütlerine, eğitim kurumlarına açık bir de seminer salonumuz olacak. Seminer salonu ve binanın kullanımı sadece spor yazarlarına değil tüm halka açık olacaktır. Yüzme havuzu ve restoranıyla da bir kompleks olmuştur. Bu kapsamda da Kuzey Kıbrıs Turkcell ile yeni binamızda birçok yeni etkinlikler yapacağımıza inanıyorum” dedi.
Ogün Genç Kaçmaz, Kuzey Kıbrıs Turkcell Tekerlekli Basketbol Takımı’nı da yakından takip ettiklerini belirterek, bu önemli duyarlılığından dolayı da Turkcell ailesine teşekkür etti.

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur