1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gruplar tamamlanıyor
Gruplar tamamlanıyor

Gruplar tamamlanıyor

TAMSU U15 Ligi’nde çeyrek finaller öncesi son maçlar oynanıyor

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Tamsu U15 Ligi’ne geçtiğimiz hafta oynanan karşılaşmalarla devam edildi. Altı grupta devam eden mücadelede birinci sırayı alan ekiplerin yanı sıra en iyi iki grup ikincisinin çeyrek finale kalacağı mücadelede haftasonu grupların son maçları oynanacak.
1. Grup’ta Doğan Türk Birliği liderliğini devam ettirirken, 2. Grup’ta haftaya lider giren Yalova elde ettiği galibiyetle ilk sıradaki yerini korudu. 3. Grup’ta haftaya ikinci sırada giren Paşaköy, elde ettiği farklı galibiyetle averajla Akademi Spor’un liderliğine son verdi ve ilk sıraya yükseldi. 4. Grup’ta grup birinciliğini haftalar önce garantileyen Mormenekşe’nin ardından Dipkarpaz’ın en iyi ikinci olarak çeyrek finale kalma mücadelesi sürüyor. 5. Grup’ta Dumlupınar bir maç eksiği bulunan Mağusa Türk Gücü’nün üzerinde liderliğine devam ederken lider Yenicami ve takipçisi K.Kaymaklı’nın grubu lider tamamlama mücadelesi devam ediyor.

Paşaköy’den farklı galibiyet
Tamsu U15 Ligi 3. Grup’ta mücadele eden Paşaköy,  haftasonu karşılaştığı Serdarlı karşısında futbolda ender görülen skorlardan birine imzasını atarak 24-0’lık bir galibiyet elde etti. Paşaköy bu galibiyetle averajla Akademi Spor’un üzerine çıkarak lider konuma yerleşti.

Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur