1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Gelecek planları anlatıldı
Gelecek planları anlatıldı

Gelecek planları anlatıldı

Göçmenköy’den Lefkoşa Belediye Başkanı Kadri Fellahoğlu’na ziyaret

A+A-

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkanı Kadri Fellahoğlu, Göçmenköy Kulübü Başkanı Ersan Karataş ve bazı yöneticilerini kabul ederek bir süre görüştü.
Görüşmede ülke futbolunun yaşadığı zorluklar ve çıkış yolları üzerine fikir alışverişinde bulunulurken, Göçmenköy Kulübü’nün mevcut yapısı ve gelecek planları konusunda Başkan Fellahoğlu’na bilgiler verildi.

Karataş: “Altyapı projelerine ağırlık verdik”
Göçmenköy Kulübü Başkanı Ersan Karataş, Başkan Fellahoğlu’na görevinde başarılar dilerken, en yakın zamanda kendisini kulüplerinde ağırlamak istediklerini belirtti.
Kulüp olarak gerçekçi yaklaşımlar içerisinde olduklarını, kimseye tutamayacakları söz vermediklerini ve kulübün geleceği için altyapı projelerine ağırlık verdiklerini aktardı.
Göçmenköy’ün yarınlarını güvence altına almak adına önemli birçok tesis hamlesine giriştiklerini aktaran Karataş, bu çalışmalarının ilerleyen süreçte birçok kulübe de örnek olacağının altını çizdi.

Fellahoğlu: “Projeler gelecek için doğru adım”
Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Kadri Fellahoğlu da konuşmasında Göçmenköy Kulübü’nün ülke sporunda önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, başkan ve yönetiminin ortaya koyduğu projelerin gelecek adına doğru adımlar olduğunu dile getirdi.
İstikrarın önemine değinen Fellahoğlu, tüm kulüplerin buna önem göstermesi gerektiğini, bunun yanı sıra da denk bütçe olanakları yaratarak ekonomik değerlerini artırmalarını ve bu sayede ülke sporuna hizmet edecek değerli gençlerin yetişmesine imkan yaratmalarını istedi.

Bu haber toplam 1183 defa okunmuştur