1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray’ı konuştular
Galatasaray’ı konuştular

Galatasaray’ı konuştular

Dernek binasında gerçekleşen söyleşiye üniversiteli ve dernek üyesi Galatasaraylılar katılırken konuklara takımları ile ilgili sorular sordular.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi


Galatasaray tribünlerinin lideri Sebahattin Şirin, ultrAslan Genel Koordinatörü Veysel Giley, ultraAslan Yurtiçi Koordinatörleri Danış Karakaş ve Ulaş Bayram ile ultrAslan-UNI Koordinatörü Rafet Karanfil, ultrAslan Kıbrıs ve KKTC Galatasaray Taraftar Derneği’nin davetlisi olarak Kuzey Kıbrıs’taydı.
 Ziyarette adadaki taraftarlar ve ultrAslan üyeleri, misafirlerle karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.Geçtiğimiz gün Dernek binasında gerçekleşen söyleşiye üniversiteli ve dernek üyesi Galatasaraylılar katılırken konuklara takımları ile ilgili sorular sordular. ultrAslan Kıbrıs Genel Koordinatörü Tolga Atakan tarafından adadaki oluşum ve geçmiş hakkında kısa bilgi verildi, geçmiş faaliyetler anlatıldı. Tribün lideri Sebahattin Şirin Galatasaray tribününü geçmişi, bugünü ve geleceği ile ilgili bilgiler verirken Genel Koordinatör Veysel Giley ultrAslan yapılanmasının detaylarını ve gelecek projelerini anlattı. Söyleşinin ardından misafirlere birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu haber toplam 3284 defa okunmuştur