1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Finalin adı: MAGEM - İSDER
Finalin adı: MAGEM - İSDER

Finalin adı: MAGEM - İSDER

Geçtiğimiz gün oynanan Yarı Final karşılaşmalarının ardından MAGEM ile İSDER isimlerini finale yazdıran takımlar oldular

A+A-

 

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2012-2013 Sezonu Federasyon Kupası karşılaşmalarında sona gelindi.
Geçtiğimiz gün oynanan Yarı Final karşılaşmalarının ardından MAGEM  ile İSDER isimlerini finale yazdıran takımlar oldular.
MAGEM Bilardo Salonu’nda gerçekleştirilen Yarı final karşılaşmalarında MAGEM ile Lefkoşa Spor Birliği, İSDER ile de Akdeniz Cyprus Pools takımları karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada İSDER – Akdeniz Cyprus Pools ile 4 – 4 berabere kalınca ilk finalisti penaltı atışları belirledi. Penaltı atışlarında Akdeniz Cyprus Pools’dan Onuç ve Çelik başarılı olurken, İSDER Rüstem, Ferdi ve Shaun ile Akdeniz’e karşılık vererek finale kalan taraf oldu. (3 – 2) . 
Günün ikinci karşılaşmasında ise MAGEM ile Lefkoşa Spor Birliği karşı karşıya geldi. Lig’de liderliği Lefke’den devralan MAGEM bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak adını finale yazdıran takım oldu.(6 – 2). 2012-2013 Federasyon Kupası Final karşılaşması 13 Mayıs Pazartesi günü oynanacak.

Bu haber toplam 1393 defa okunmuştur