1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “En iyi kadroyu sahaya süreceğiz”
“En iyi kadroyu sahaya süreceğiz”

“En iyi kadroyu sahaya süreceğiz”

Doğan Türk Birliği zorlu Türk Ocağı derbisine hazırlanıyor

A+A-

Necmi Belge

Bu sezon, Telsim Süper Lig’de ve Federasyon Kupası’nda istediğini bulamayan, geçtiğimiz sezonun Federasyon Kupası şampiyonu Doğan Türk Birliği bu hafta zor bir derbiye çıkıyor.
1974 öncesi, Limasol’a dayanan 60 yılı aşkın Doğan Türk Birliği - Türk Ocağı Limasol derbisi bir kez daha özellikle, küme düşme noktasında olan Türk Ocağı açısından zor bir maçla devam ediyor.
Bu karşılaşmaya çıkılırken, 35 puanla ligde kalmayı başaran 6’ncı sıradaki Doğan Türk Birliği, çok kötü bir sezon geçiren ve 23 puanla 13’üncü sırada düşme çizgisinin tam altında yer alan Türk Ocağı kendisi için adeta bir ölüm-kalım maçına çıkıyor.
Bu karşılşama ile ilgili olarak, YENİDÜZEN’e konuşan Doğan Türk Birliği Teknik Direktörü Caner Oshan, kendilerinin şu anda ligde tehlikeli bölgeden uzaklaştıklarını, çok rahat olduklarını ve bu nedenle, kendi söylemiyle elindeki en iyi kadroyu sahaya süreceğini açıkladı.
Tam kadro halinde Türk Ocağı maçına çıkacaklarını ifade eden Oshan  kiminin şampiyon olacağını, kimin küme düşeceğinin kendilerini ilgilendirmediğini, sahaya çıkıp futbollarını oynayacaklarını ve bu maçı kazanmak istediklerini belirtti.

“İyi olan kazansın”
Türk Ocağı’nın şu anki durumunun ortada olduğunu, bir Girne takımının bu durumda olmasının kendilerini üzdüğünü belirten Oshan, Türk Ocağı’nın bir an önce toparlanmasını dilediğini ifade etti.
Bu sezon şansızlıkların bir türlü yakalarını bırakmadığını anımsatan Oshan, ligin ilk devresinde çok kötü bir dönem geçirdiklerini ancak ikinci devrede iyi bir çıkış yakalayıp, küme düşmekten uzaklaştıklarını söyledi.
Oshan, bu hafta iki bölge takımının maçı ve Limasol’dan gelen Kıbrıs’ın en önemli bir derbisi olduğunu ifade ederken iyi olan kazanmasını dilediğini sözlerine ekledi.

 

Bu haber toplam 1212 defa okunmuştur