1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Düzkaya’nın Süper Lig inadı: 7-0
Düzkaya’nın Süper Lig inadı: 7-0

Düzkaya’nın Süper Lig inadı: 7-0

Düzkaya, Play-off maçında rakibini 7-0’lık skorla mağlup ederek puanını 6’ya çıkardı ve Mormenekşe’nin ardından 2’nci konumda yer aldı.

A+A-

Stat: Girne 20 Temmuz Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Hakkı Emir, Kerim Kolozali
Düzkaya: Serkan Kurşun, Davut Kansu, Türkay Aykutlu, Cemil Şenkahraman, Serkan Zeyin (Dk.78 Onur Bozkurt), Çağan Kılıç, Hüseyin Şevki (Dk.46 Salih İncekıran), Sercan Demirman, Aksel Kaptanoğlu, Başak Türkkan, Hüseyin Türk (Dk.60 Erden Özerden)
Ozanköy: Ercan Samancıoğlu, Samet Öztürk (Dk.49 Caner Güçlüer), Orhan Alsana, Ahmet Karal (Dk.62 Hüseyin Kaşifoğlu), Lütfi Gür, Öncel Karayel, Mehmet Davrandı, Hasan Yanaroğlu, Ali Kopca (Dk. 30 Mehmet Gül), Bekir Yıldız, Nedim Bicen
Goller: Dk.4,12 ve 68 Aksel Kaptanoğlu, Dk.5 Hüseyin Türk, Dk.37 ve 75 Başak Türkkan, Dk.44 Sercan Demirman (Düzkaya)
Kırmızı Kart: Dk. 83 Orhan Alsana (Ozanköy)

Telsim Birinci Lig Play-off mücadelesinde Düzkaya ile Ozanköy, Girne 20 Temmuz Stadı’nda karşı karşıya geldi. Ligin son haftasında rakibine mağlup olarak Süper Lig’e direk çıkamayan Düzkaya, Play-off maçında rakibini 7-0’lık skorla mağlup ederek puanını 6’ya çıkardı ve Mormenekşe’nin ardından 2’nci konumda yer aldı.
Maça hızlı bir giriş yapan Düzkaya 4’üncü dakikada Aksel, 5’inci dakikada Hüseyin Türk’ün golleri ile 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. 12’nci dakikada yine Aksel, 27’nci dakikada Başak ve 44’üncü dakikada Sercan’ın golü ile 5-0’lık skor avantajı ile soyunma odasına giren Düzkaya, ikinci devrenin 68’inci dakikasında Aksel ile 6’ncı golünü bulurken, 75’inci dakikada Başak’ın golü ile perdeyi kapattı.

Düzkaya kazanırsa Süper Lig’de
Bu sonucun ardından Düzkaya puanını 6’ya çıkardı ve ikinci sırada yer aldı. Pazar günü 9 puanlı lider Mormenekşe ile karşılaşacak olan Düzkaya, bu maçta galip gelmesi halinde Süper Lig’e terfi edecek. Ozanköy’ün ise terfi şansı kalmadı.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur