1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çiftçilere buruk 70 yıl
Çiftçilere buruk 70 yıl

Çiftçilere buruk 70 yıl

Bugün , 70. yılını kutlayan, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği, gün dolayısıyla mesaj yayımladı.

A+A-

Bugün , 70. yılını kutlayan, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği, gün dolayısıyla mesaj yayımladı.
Çiftçiler Birliği Başkanı Alican Kabakçı’nın açıklaması şöyle:


      Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği 70.yılını kutluyor.
     Ne yazık ki bu 70.inci yılımızda sizlere çok güzel mesajlar vermek isterdim. Fakat Tarım kesiminde yaşanan sıkıntılar beni güzel sözler söylemekten vazgeçirmektedir.
     Bugün Örgütlü mücadelemiz çiftçimizin birlik ve beraberliği içerisinde devam etmektedir. Ancak bu mücadelenin eksik ayağı ise Hükümetimizdir. Hükümetlerde tarım kesiminin gelişmesi için heves yoksa bu mücadelede o doğrultuda geriletilir.
    Bizler bu uzum görev süremizde bir tek şeyi kendimize hedef seçtik. TOPRAKTA HAYAT OLMAZSA ULUSTA KUVVET OLMAZ.
    İşte bugün tarımdaki sıkıntılarımız yalnız Tarım kesimini etkilememekte tüm ekonomimizi etkilemektedir. Bu bilinç içerisinde bizler Tarımsal Örgütlü mücadelemizde ülke gerçeklerini hep ülke gerçeklerini hep dikkate aldık ve hep almaya devam edeceğiz. Bu ülke tarımcısıyla,sanayicisiyle,öğretmeniyle,esnafıyla,ticaret adamıyla,işçisiyle ,doktoruyla... hepimizindir. Kopan halka tüm zinciri etkiler onun için hükümet edenler tüm sektörleri dikkate alarak politika üretmelidirler.
-

   Bizler  Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği Yöneticileri olarak önce ülke insanımız diyor ve tüm hareketimizi ve bu eksen doğrultusuna yöneltmiş bulunuyoruz.
    Bugün 70. Yılımızı kutlarken bizler bu vatan topraklarında insanca, hür ve geleceğine umutla bakabilecek bir kesim için mücadelemize devam etmekteyiz. Bu mücadele çok çetrefilli bir yol olsada bizleri bu çetin yolda siz sevgili çiftçi kardeşlerim desteklediğinizden hiç şüphemiz yoktur.
    Bu yol mücadele ve birliktelik yoludur. Bu yol ülke toprakları üzerinde insanca yaşama yoludur.
   Hepinize 70. Yılımızda mutluluklar ve nice 70. Yıllar diliyorum.

Bu haber toplam 1214 defa okunmuştur