1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Çakıcı: Eski düzeni yıkma zamanıdır
Çakıcı: Eski düzeni yıkma zamanıdır

Çakıcı: Eski düzeni yıkma zamanıdır

TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, halkın elinde yeni bir siyaset ve anlayış için fırsat bulunduğunu ifade ederek “Bugün artık mücadele, ayağa kalkma, eski düzeni yıkma zamanıdır. Aynı insanların dönemi bitmiştir” dedi.

A+A-

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda hükümete karşı verilen güvensizlik önergesinin görüşülmesi sırasında konuşan TDP Genel Başkanı Mehmet Çakıcı, transferlerle 30 milletvekiline ulaşan UBP’ye kimsenin kendi içinizde kavga edin bölünün demediğini, kendilerinin bugünkü hale geldiğini belirtti.

Çakıcı, tüm yerleşim birimlerinde esnafın kan ağladığını, ciddi bir çöküş yaşandığını kaydederek, “çantamda formül var” diyerek iktidara gelen UBP’nin çantasından çıka çıka “pisagor bağlantısı” çıktığını söyledi.

TDP Genel Başkanı Çakıcı, toplumun UBP kurultayı kavgasını da yaşadığını, ortada bir manifesto ve siyaset bulunmadığını, sadece kişilerin liderlik kavgası olduğunu savundu.

Çakıcı, DP-UG kurulmasını da eleştirerek, 8 milletvekilinin İrsen Küçük’ün UBP’den ayrılmasından sonra UBP’ye dönme olasılığının çok yüksek olduğunu savundu.

Ders vermenin, sandığa gitmemekle olmayacağını; kim isteniyorsa ona oy verilmesi gerektiğini belirten Mehmet Çakıcı, halkın kendi kendini kurtaracağını, ülkenin değişimine katkıda bulunabileceğini söyledi.

Mehmet Çakıcı, Taksim’deki Gezi Parkı olayını yorumlayarak “Artık ayağa kalkma zamanı geldi” dedi.

Küçük menfaatler için geleceğin bertaraf edilmemesini isteyen Çakıcı, oylarını hükümetin düşmesi yönünde kullanacaklarını ifade etti.

Bu haber toplam 1192 defa okunmuştur