
Baykara'ya 6 ay hapis
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti, Lefkoşa’da 2013 yılında meydana gelen trafik kazasında, Elçin Coşar’ın ölümüne neden olmakla suçlanan 60 yaşındaki Zerrin Baykara’yı 6 ay hapse mahkum etti.
A+A-
Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti, 2 yıldır süren‘Elçin Coşar’ davası ile ilgili kararını açıkladı:
Baykara’ya 6 ay hapis
‘Tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu bir başkasının ölümüne sebep olmak’ suçundan sanık Zerrin Baykara 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık, cezasını dünden itibaren çekmeye başlayacak
TRAFİK KAZALARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR… Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti Başkanı Ömer Güran, ülkemizdeki trafik kazalarının her geçen gün arttığını, bunu basın ve davalarla da açıkça gördüklerini vurgulayarak, “Sanık aleyhinde suçlar, ülkenin en yaygın ve telafisiz acılarına sahip olan ve mutlaka önüne geçilmesi gereken suçlardır” şeklinde konuştu.
Ayşe GÜLER'in haberinin devamı gazeteniz Yenidüzen'de
Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur

















