1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Başsavcılık: Biz görüş vermedik
Başsavcılık: Biz görüş vermedik

Başsavcılık: Biz görüş vermedik

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Meclisi’nden oy birliği ile geçen yasa tasarısı hakkında farklı görüşler oluştu. Avukatlar, yasanın hukuk ihlalleri ile dolu olduğunu belirterek, süresiz boykot kararı çıkarırken, kimi kesimler tasarıdan memnun.

A+A-

 


DEĞERLENDİRME YOK… Borçların Yeniden Yapılandırılması Yasa Tasarı, Meclis’ten oy birliği ile geçmesine karşın tartışmalar devam ediyor. Başsavcılık ise konu hakkında bir değerlendirmede bulunmayacağını açıkladı.

ANAYASA MAHKEMESİ’NE BAŞVURULABİLİR… Başsavcı Yardımcısı Ersoy Ölçter, “Bu tasarı hakkında görüş vermedik. Resmi Gazete’de yayınlansın, itirazı olan, mağdur olan Anayasa Mahkemesi’ne başvursun” dedi.

TASARI EROĞLU’NUN ÖNÜNDE… Borçların Yeniden Yapılandırılması Yasa Tasarısı, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nun önünde… Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, tasarıyı ya Meclis’e bir daha görüşülmek üzere gönderecek, ya da imzalayacak.

Öte yandan Esnaf Odası söz konusu yasadan “memnun” olduklarını açıkladı. Barolar Birliği ise yasaya tepki göstermek adına avukatların başlattığı “davalara girmeme” eylemine devam kararı aldı.

Fayka Kişi’nin haberi bugün YENİDÜZEN’de

Bu haber toplam 3031 defa okunmuştur