1. HABERLER

  2. SPOR

  3. “Asansör takım olmaktan kurtulacağız”
“Asansör takım olmaktan kurtulacağız”

“Asansör takım olmaktan kurtulacağız”

Gençlik Gücü ile anlaşmaya varan teknik direktör Mustafa Özarabacı, yapacakları nokta transferlerle rahat bir şekilde ilk 8’de yer alabileceklerini söyleyen Özarabacı, G.Gücü’nü asansör takım olmaktan kurtaracaklarını belirtti

A+A-

Necmi Belge
Geçtiğimiz sezon, play-out maçları sonucu Süper Lig’de tutunmayı başaran başkentin Yeşil-beyazlı ekibi Gençlik Gücü, 2013-2014 sezonu için eski teknik direktörlerinden Mustafa Özarabacı ile anlaştı.
Konu ile ilgili olarak dün, YENİDÜZEN’i ziyaret eden Teknik Direktör Mustafa Özarabacı, Genel kurul sonrası Gençlik Gücü’nden gelen teklifi kabul ettiğini ve göreve başladığını açıkladı.
Özarabacı, Gençlik Gücü’nün ilk antrenörlüğe başladığı kulüp olması sebebiyle hayatında  her zaman özel bir yer tuttuğunu ifade ederken, yeşil-beyazlılar ile değişik yıllarda geçirdiği  üç-dört sezonun zor şartlara rağmen genellikle, başarılı geçtiğinin altını çizdi. 

“İyi bir sezon geçireceğiz”
Bu bağlamda, yeni sezonda Gençlik Gücü olarak iyi bir sezon geçireceklerini düşündüğünü belirten Özarabacı özellikle başkan Mehmet Yenice’nin ekibinin ikinci döneminde ile birlikte, ligin ikinci devresinde görevi devralmasıyla Gençlik Gücü’ne yeni bir hayat öpücüğü verdiğini vurguladı.
Bu sezonda yapacakları bir iki nokta transferle Gençlik Gücü’nün ilk sekiz içerisinde rahat bir sezon geçireceğini hatta, sezonun flaş  takımı olabileceğini düşündüğünü iddia etti.

“Asansör takım olmayacağız”
Özarabacı , böylelikle  artık Gençlik Gücü’nü bir asansör takım olma durumundan da kurtarmış olacaklarını ileri sürdü.
Bu konunda yol almak için tabii ki öncelikle ilk iş, yönetim kurulu tarafından oyuncularla tek tek görüşülüp, anlaşma sağlanması olduğunu dile getiren Özarabacı, futbolculara  hedeflerinin anlatılması gerekmekiğini ifade etti.
Özarabacı son olarak, sezon başı çalışma programını Futbol Federasyonu’nun açıklayacağı programa göre belirleyeceklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2080 defa okunmuştur
Etiketler : ,