1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Arhun’dan adaylara tam destek
Arhun’dan adaylara tam destek

Arhun’dan adaylara tam destek

Çetinkaya’da haftalardır ertelenen genel kurullarda başkan adayı bulunamaması sonrası geçtiğimiz akşam iki başkan adayının çıkması yüzleri güldürdü.

A+A-

Necmi Belge
Bir süredir başkan adayı bulmakta güçlük çeken son iki yılın şampiyonu Çetinkaya’da geçtiğimiz akşam kulüp lokalinde gerçekleşen genel kurulda iki başkan adayının çıkması yüzleri güldürdü. Ferhan Hıdıroğlu ve Sonat Altuğ, Çetinkaya başkanlığına aday olduklarını belirtirken, aynı liste ile aday olduklarını, herhangi birinin seçilmesi halinde diğerinin yönetime dahil olacağını açıkladılar.

Arhun: “İki adayın çıkması sevindirici”
Konu ile ilgili olarak, Yenidüzen’e konuşan Çetinkaya Başkanı Ömer Arhun, bu sezon başkanlığa veda ederken, bir türlü başkan adayı bulunmamasının sıkıntısını çektiklerini ancak beşinci kez ertlenen genel kurul için iki adayı çıkmasının sevindirici olduğunu söyledi.
Başkan Arhun, kendisinin gerçek Çetinkayalı olan başkan adaylarını beklerken, eski yönetim kurulu üyeleri ama Doğan Türk Birliği kökenli iki adayın çıkmasının düşündürücü olduğunu belirtti.

Maddi manevi destek
Bu iki değerli başkan adaylarından Ferhan Hıdıroğlu ile Sonat Altuğ’un kendisyle birlikte Çetinkaya yönetim kurulunda görev yaptıklarını, Hıdıroğlu’nun kendi şirketlerinden birinde yönetici, Sonat Altuğ’un ise Cumhurbaşkanlığı’nda çalıştığını belirtti.
Başkan Arhun, bu iki adaydan herhangi birinin başkan seçilmesi halinde maddi ve manevi tüm desteğini vereceğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1933 defa okunmuştur
Etiketler : ,