1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. “Arabayla kovaladılar, indirip dövdüler”
“Arabayla kovaladılar, indirip dövdüler”

“Arabayla kovaladılar, indirip dövdüler”

Güneşköy’de önceki gece 21 yaşındaki Selçuk Fırat isimli genç, 10- 15 kişinin kendisini sokak ortasında darp ettiğini, polisin 4 kişiyi tespit ederek, dava okuyup serbest bıraktığını iddia etti…

A+A-

Didem MENTEŞ

Güzelyurt bölgesinde Güneşköy’de önceki gece 21 yaşındaki Selçuk Fırat isimli gencin önü arabalarla kesilerek, 10- 15 kişi i tarafından ciddi şekilde dövüldüğü, Fırat’ı darp eden şahısların ise dava okunup serbest bırakıldığı iddia edildi.

YENİDÜZEN’e konuşan Selçuk Fırat, küçük bir trafik kazası yaptığını, kaza sonrası korkup olay yerinden kaçtığını, hemen ardından ise 4 arabanın peşine düşerek, Güneşköy’de kendisini darp ettiklerini savundu. Fırat, amcasıyla birlikte polise gidip şikayette bulunduğunu, polisin 4 kişiyi tespit ettiğini ancak dava okuyup serbest bıraktığını ileri sürdü.

Polis Basın Subaylığı da Güneşköy’de meydana gelen ‘ciddi darp’ olayıyla ilgili isimlerinin baş harfleri İ.T, R.T ve M.K olan 3 kişinin tespit edilerek, haklarında dava okunup serbest kaldığını aktardı.

 

Selçuk Fırat: “Arabayla önümü kesip dövdüler”

Selçuk Fırat, önceki gece Güzelyurt çarşı merkezinde trafik kazası yaptığını, çarptığı aracın içindeki iki kadından birinin hamile olduğu ve korkudan kaza yerinden kaçıp gittiğini ileri sürdü. Fırat, “Kazanın hemen ardından 4 araba peşime düştü ve beni Güneşköy’e kadar kovaladı. Sonra önümü kestiler, 10- 15 kişi arabanın içinde üzerime saldırdı. Beni aşağı indirdiler ve durmadan vurdular. Köydeki bir adam beni kurtardı. Sonra ben amcamla birlikte polise gidip şikayetçi oldum, doktordan da darp raporu aldım. Olaydan sonra polis 4 kişiyi tespit etti ama sadece dava okuyup serbest bıraktı” iddialarında bulundu.

 

Amca Mahmut Fırat: “Neden tutuklanmadılar?”

YENİDÜZEN’e konuşan Selçuk Fırat’ın amcası Mahmut Fırat ise trafik kazası sonrası polisin kendisini aradığını ve Selçuk Fırat’ı alarak karakola gelmesini istediğini savunarak, şu iddialarda bulundu: “Polis beni arayınca ben de yeğenimi aradım ve yanıma gelmesini, birlikte polise gideceğimizi söyledim. Selçuk, Güneşköy’den yanıma geliyordu ancak köyün ortasında arabalarla önünü kestiler. 10- 15 kişi saldırdı ve çocuğu feci şekilde darp etti. Sonra yanıma geldi polise gittik. Adli Şube Bölümü’ne geçerek şikayette bulunduk. Polis sadece 4 kişiye dava okuyup serbest bıraktı. En küçük bir olayda kişiler tutuklanırken bu kadar ciddi bir darp meselesinde neden tutuklanmıyor?”

 

Polis: 3 kişi hakkında dava okundu

 

Polis Basın Subaylığı ise Güneşköy’de meydana gelen ‘ciddi darp’ olayıyla ilgili isimlerinin baş harfleri İ.T, R.T ve M.K olan 3 kişi hakkında dava okunup serbest kaldığını aktardı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

voyvodalik-foto-1.jpg

voyvodalik-foto-5.jpg
Selçuk Fırat’ın vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunuyor

Bu haber toplam 5064 defa okunmuştur
Etiketler :