1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Altın Kumsal kurtuldu mu?
Altın Kumsal kurtuldu mu?

Altın Kumsal kurtuldu mu?

Altın Kumsalda yapılması gündeme gelen ve 80 bin kişinin katılımının beklendiği Silk Route Festivali ile ilgili geriye adım atıldı. İlk olarak, koruma bölgesi olan Altın Kumsal’da gerçekleştirileceği duyurulan festivalin resmi web sitesinde, yer konusund

A+A-

Altın Kumsalda gerçekleştirileceği bilgisinin ülkede yankılanmasının üzerine, büyük sükse yaratan ‘Silk Route Festivali’ ile ilgili geri adım atıldı.
 

Tanju KONURALP

Karpaz-Altın Kumsal’da yapılması gündeme gelen ve 80 bin kişinin katılımının beklendiği ‘Silk Route Festivali’ ile ilgili geri adım atıldı. İlk olarak, koruma bölgesi olan Altın Kumsalda gerçekleştirileceği duyurulan festivalin resmi web sitesinde, yer konusunda değişiklik yapıldığı ve bu değişikliğin de kısa bir zaman içerisinde belirtileceği bilgisine yer verildi.

Konu ile ilgili olarak Turizm Çevre ve Kültür Bakanlığı Müsteşarı Sahap Aşıkoğlu, festivalin, koruma alanı olan Altın Kumsal’da yapılmayacağı ve belirlenen iki alternatif bölgeden birisinde gerçekleştirileceği yönünde bilgi verdi. İki bölge ile ilgili olarak, ‘Silk Route’ yetkilileri ile görüştüklerini belirten Aşıkoğlu, yer konusunda mutabakata varılmasının ardından, detayların paylaşılacağını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1607 defa okunmuştur