1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Akdoğan Belediyesi’nde ‘istihdama’ tepki!
Akdoğan Belediyesi’nde ‘istihdama’ tepki!

Akdoğan Belediyesi’nde ‘istihdama’ tepki!

Bir grup Akdoğanlı YENiDÜZEN’e e-posta yollayarak şikayetlerini dile getirdi.

A+A-

Çalışanların sosyal sigorta ve ihtiyat sandığı yatırımlarını yapmayan Akdoğan Belediye Başkanı Adem Ademgil, geçtiğimiz hafta 3 kişiyi istihdam ederken, 10 kişiye ise istihdam sözü verdiği iddiaları tepki topladı.

Bir grup Akdoğanlı YENiDÜZEN’e e-posta yollayarak şikayetlerini dile getirdi. İşte Akdoğan Belediyesi’nde rahatsızlık yaratan gelişmeler:

“Düşünün ki bir belediye başkanı oy uğruna, seçimi kazanma uğruna belediyenin menfaatlerini hiçe sayarak belediye gibi güzide  bir yere personel fazlası istihdam sağlıyor. Şişirilen kadro nedeniyle oturacak masa-sandalye bile bulunamayan  Akdoğan Belediyesi’ndeki işler gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor. UBP’li  Akdoğan Belediye Başkanı Adem Ademgil personele ne bir sosyal hak, ne vergi, ne ihtiyat sandığı yatırabiliyor. Düşünün ki; belediyeye her gün maddi kaynak sağlayan Akdoğan Belediye Parkı’nın, Akdoğan Su Arıtma Tesisi’nin elektrikleri ödenmeyen borçlarından dolayı kesilmiştir. Hepsini boş verin personel bütün ay çalıştığı, alın teri döktüğü maaşını bile alamaz hale gelmiştir. Haziran ayının ilk haftası geçmesine rağmen Akdoğan Belediyesi personeli hala daha ödenmedi.

Tüm bunlara rağmen UBP’li Akdoğan Belediye Başkanı Ademgil  yaklaşan seçimlerle birlikte yeniden personel istihdamları ve yandaşlarını işe almaya hız vermiş görünmektedir. Diğer yandansa yaklaşan seçimlerle birlikte Akdoğanlı gençlerin hayallerini karartmaya devam ediyor. Seçimlerden dolayı onlarca genci işe alacağı, alamadıklarını da seçimlerden sonra mutlaka alacağının sözünü vermektedir. Adem Ademgil, insanların gelecekteki umutları ve onurlarıyla oynamaktadır.

Akdoğan Belediyesi’nin hali böyle iken sosyal sigortasını, ihtiyat sandığını, vergisini yıllarca yatırmadığı onca personel varken, belediye binalarının ödenmeyen borçlarından dolayı her gün elektrikleri kesilirken, köye kullanma suyu sağlayan kuyuların elektrikleri kesilme aşamasına gelirken, köy yollarımız darmadağınken, sokaklarımız pisikten geçilmezken yeni personel istihdamları da neyin nesi  UBP’li Akdoğan Belediye Başkanı Sn. Adem Ademgil?”

Bu haber toplam 1876 defa okunmuştur