1. HABERLER

  2. SPOR

  3. A2 liglerinde gollü maçlar
A2 liglerinde gollü maçlar

A2 liglerinde gollü maçlar

A2 Ligleri’nde dördüncü hafta maçları oynandı.

A+A-

Eren ŞİŞİK
Yenidüzen Spor Servisi; Çetinkaya-Yenicami, Ortaköy-Denizli ve Serdarlı-Mağusa Türk Gücü maçlarını yerinde izledi. Birbirinden zorlu maçların oynandığı haftada gollü maçların oynandığı gözlemlenirken, A2 Ligleri’nde dördüncü haftada fileler toplam 113 kez havalandı.
A2 Ligleri’nde gol krallığında da heyecan sürerken A2 Süper Ligi’nde Mağusa Türk Gücü futbolcusu Emre Özsin Serdarlı’ya attığı 4 golle gol sayısını 12’ye yükseltti. Emre’nin takipçisi Remzi Betmezoğlu da B.Bağcıl filelerini 4 kez havalandırarak 10 gole yükseldi. A2 Birinci Ligi’nde Baf Ülkü Yurdu futbolcusu Kasım Şerifali ve Türk Ocağı futbolcusu Mehmet Polat attıkları 8’er golle zirveyi paylaştı. Bu iki futbolcuyu 7 golle Düzkaya’lı Tanıl Sadrazam takip ediyor. A2 İkinci Ligi’nde ise Zümrütköy futbolcusu Ali Sayalan, Çayönü’ne attığı 4 golle, Görneç’li Levent Akçagil ile zirveyi paylaştı. İki futbolcunun da 8 golü bulunuyor.

MTG ve Yenicami kayıpsız
A2 Süper Ligi’nde gollü maçların oynandığı haftada Yenicami, geçen haftanın lideri Çetinkaya’yı 7-0 mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etti. Mağusa Türk Gücü ise Serdarlı deplasmanından 7-0 galip ayrılmayı başardı. Doğu derbisinde Mormenekşe, Yeniboğaziçi’ni 3-0 mağlup ederken, Küçük Kaymaklı takımı Bostancı Bağcıl’ı 8-0 mağlup ederek haftanın en farklı galibiyetini aldı. Cihangir, Yalova’yı 4-1 mağlup ederken, Gençlik Gücü de Hamitköy’ü 3-1 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı. Oynanan bir diğer maçta da Lefke ile Doğan Türk Birliği 1-1 berabere kaldı.

Türk Ocağı durdurulamıyor
A2 Birinci Ligi’nde lider Türk Ocağı, Göçmenköy karşısında 5-0 galip ayrılarak liderliğini sürdürürken, Baf Ülkü Yurdu da Düzkaya deplasmanından 4-1 galip ayrılarak zirve takibini sürdürdü. Gönyeli A2 takımı Binatlı’yı 7-1 ile geçerken, Gençler Birliği, Akıncılar karşısında gol olup yağdı ve sahadan 8-1 galip ayrılmayı başardı. Ozanköy takımı, Esentepe’yi 1-0 mağlup etmeyi başarırıken Lapta, Değirmenlik karşısından 3-0 galip ayrıldı. Dumlupınar ise Türkmenköy’ü deplasmanda 4-2 mağlup etti.

Denizli lideri devirdi
A2 İkinci Ligi’nde de çekişmeli maçların oynandığı haftada, üçüncü haftayı lider kapatan Ortaköy kendi evinde Denizli’ye 3-0 mağlup olarak liderliği rakibine kaptırdı. Mehmetçik takımı, Vadili’yi 3-1 ile geçerken, Çanakkale-Dipkarpaz maçında Çanakkale sahadan 7-0 galip ayrıldı. Gaziköy, Tatlısu’yu 2-1 ile geçerken, Girne Halk Evi takımı Görneç deplasmanından aynı skorla ayrılmasını bildi.Geçitkale, Karşıyaka’yı 5-4 mağlup ederken, haftanın en gollü maçında Zümrütköy, Çayönü karşısında 6-5 galip ayrılmayı başardı.

////////

GOL KRALLIĞI

A2  SÜPER LİG
12 Gol: Emre Özsin (Mağusa Türk Gücü)
10 Gol: Remzi Betmezoğlu (Küçük Kaymaklı)
7 Gol: Hüseyin Karavezirler (Cihangir)
6 Gol: Mehmet Altın (Yenicami), Nazım Özbil (Mormenekşe)

A2 BİRİNCİ LİG
8 Gol: Kasım Şerifali (Baf Ülkü Yurdu), Mehmet Polat (Türk Ocağı)
7 Gol: Tanıl Sadrazam (Düzkaya)
5 Gol: Ceren Piro (Gönyeli)

A2 İKİNCİ LİG
8 Gol: Ali Sayalan (Zümrütköy), Levent Akçagil (Görneç)
6 Gol: Berhan Celme (Geçitkale), Sabahattin Alat (Karşıyaka)
5 Gol: Yulian Mihaylov Yulianov (Tatlısu)

Bu haber toplam 1678 defa okunmuştur