
2014 Bütçesi komitede görüşülüyor
Bugün Meclis, Başbakanlık ve Sayıştay Bütçeleri ele alınıyor
Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye Bütçe ve Plan Komitesi 2014 Mali Yılı Bütçe Yasa Tasarısı’nı görüşmeyi bugün de sürdürüyor.
3 milyar 774 milyon 945 bin Türk Lirası olarak öngörülen bütçeyle ilgili görüşmelerine Salı gün başlayan ve bütünüyle ilgili görüşmelerini tamamlayan komitede bugün Cumhuriyet Meclisi, Başbakanlık ve Sayıştay Başkanlığı bütçeleri ele alınacak.
Cumhuriyetçi Türk Partisi Birleşik Güçler Milletvekili Birikim Özgür başkanlığında toplanan Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi’nde ilk olarak 18 milyon 147 bin 300 TL olarak öngörülen Cumhuriyet Meclisi Bütçesi bütçesi görüşülmeye başlandı.
Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi’nde CTP-BG Milletvekili Birikim Özgür (Başkan), UBP Milletvekili Ersin Tatar (Başkan Vekili); CTP milletvekilleri Armağan Candan ve Ömer S. Kalyoncu; DP-UG Milletvekilleri Hasan Taçoy ve Hakan Dinçyürek ile UBP Milletvekili Kutlu Evren üye olarak görev yapıyor.
(tak)

















