1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yarı finalistler belirlendi
Yarı finalistler belirlendi

Yarı finalistler belirlendi

2013 Bilardo Federasyon Kupası’nda MAGEM, Akdeniz Cyprus Pools, İSDER ve Lefkoşa Spor Birliği rakiplerini mağlup ederek yarı finale kaldılar

A+A-


Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen 2013 Bilardo Federasyon Kupası’nda 2’nci tur karşılaşmaları gerçekleşti.
Lefkoşa Number Eight Bilardo Salonu’nda oynanan karşılaşmalarda, MAGEM Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği’ni 5 – 0, Akdeniz Cyprus Pools Lefke Türk Spor Kulübü’nü 6 – 2, İSDER Deniz Plaza Spor Kulübü’nü 8 – 0 ve Lefkoşa Spor Birliği ise 4 – 4 eşitlikle tamamlanan karşılaşma sonrasında Mağusa Belediyesi’ni penaltı atışları ile 2 – 1 mağlup ederek isimlerini Yarı Finale yazdırdılar.

Lefke veda etti
2013 Bilardo Federasyon Kupası 2’nci turunda en çekişmeli karşılaşma Akdeniz Cyprus Pools ile Lefke Türk Spor Kulübü arasında oynandı. Bu güne kadar Federasyon Kupası’nı 5’i üst üste olmak üzere 6 kez müzesine götürme başarısı gösteren Lefke Türk Spor Kulübü Akdeniz Cyprus Pools önünde tutunamayarak kupaya erken veda etti. Ligin güçlü ekiplerinden Akdeniz Cyprus Pools ise elde ettiği başarı ile Federasyon Kupası’ndaki iddiasını ortaya koydu.
Bu sonuçların ardından İSDER ile Akdeniz Cyprus Pools, MAGEM ile de Lefkoşa Spor Birliği finalist olabilmek için mücadele edecekler.

2013 Bilardo Federasyon Kupası sonuçları
MAGEM – Mehmetcik Türk Çiftçiler Birliği: 5 – 0
Lefke Türk Spor Kulübü – Akdeniz Cyprus Pools : 2 – 6
İSDER – Deniz Plaza Spor Kulübü: 8 – 0
Lefkoşa Spor Birliği – Mağusa Belediyesi: 4 – 4 (Penaltı atışları ile 2 -1)

Yarı Final Eşleşmeleri
İSDER – Akdeniz Cyprus Pools
MAGEM – Lefkoşa Spor Birliği

Bu haber toplam 993 defa okunmuştur