1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yarı final maçları oynanmadı
Yarı final maçları oynanmadı

Yarı final maçları oynanmadı

Atatürk Spor Salonu’nda dün akşam oynanması planlanan Vakıflar - MAGEM kadın ve erkek play off yarı final maçları oynanmadı.

A+A-

 

Atatürk Spor Salonu’nda dün akşam oynanması planlanan Vakıflar - MAGEM kadın ve erkek play off yarı final maçları oynanmadı. Cuma günü gerçekleşecek müzik şöleni nedeni ile salonun kapalı olması sonrası maçlar bu akşam Necati Taşkın Spor Salonu’na alındı

Voleybolda Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda akşam oynanması gereken play off yarı final ikinci karşılaşmaları Atatürk Spor Salonu’nun hafta sonuna kadar kapalı olması nedeniyle  oynanamadı. Müsabakalar bu akşam Necati Taşkın Spor Salonunda oynanacak.
Bayan ve erkeklerde Vakıflar – MAGEM arasında Atatürk Spor Salonu’nda oynanması planlanan ancak Cuma akşamı düzenlenecek olan müzik şöleni nedeiyle salonun Çarşamba gününden kapatılması,  kulüpler ve federasyon tarafından tepki ile karşılandı. 

Federasyon ve kulüpler tepkili
Atatürk Spor Salonu’nun düzenlenen program doğrultusunda işleyiş göstermemesi ve faaliyetlerini 4 ay öncesinden düzenleyen Federasyonlar için büyük bir handikap yaşatması, Federasyonlar, kulüp yönetimleri, sporcular, antrenörlerin büyük tepkisine neden oldu. Bu gibi düzensiz günü birlik uygulamaların yıllardır devam ettiğini ve ülke sporuna verilen değerin bir göstergesi olduğunu belirttiler.

Maçlar bu gece oynanacak
Voleybolda Vakıflar – MAGEM bayan-erkek Play off yarı final ikinci karşılaşmaları bu gece Necati Taşkın Spor Salonu’nda oynanacak. Vakıflar - MAGEM Bayan karşılaşması saat 19.00’da, erkek karşılaşması saat 20.30’da başlayacak. Bu müsabakalardan MAGEM galip ayrılması durumunda play off finaline yükselen takım olacak. Vakıflar kazanaması halinde seride 3. karşılaşmalar oynanacak. Seride MAGEM bayanlar ve erkeklerde 2-0 üstün durumda bulunuyor.

Bu haber toplam 1110 defa okunmuştur