1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Yargılanmadan kaçtılar
Yargılanmadan kaçtılar

Yargılanmadan kaçtılar

17 yaşındaki Hüseyin Gazi’yi okul çıkışında darp ettiği iddia edilen 5 sanıktan ikisi yurt dışına kaçtı

A+A-

Levent Koleji’nde 22 Mart günü meydana gelen darp olayında 17 yaşındaki Hüseyin Gazi’yi dövdükleri iddia edilen 5 kişiden, Martin Yunna ve Brain Quick Hedefen isimli sanıklar yurt dışına kaçtı. Savcılık her iki sanık için tutuklatma emri çıkardı.

Didem MENTEŞ
Bülent Ecevit Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisiyken, 27 Mart günü Fen Sergisi için gittiği Levent Kolej’de, sergi çıkışı darp edilen Hüseyin Gazi’yi dövdükleri ileri sürülen sanıklardan Martin Yunna ile Brain Quick Hedefen yurt dışına kaçtı. Savcılık her iki sanık aleyhine derdest emri çıkardı.
Hüseyin Gazi’yi ağır yaraladığı iddia edilen diğer sanıklar Altan Derviş, Osman Özyaşar ve Ramadan Özsütçüoğlu ise dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde görülen davaları için salonda hazır bulundu. Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit, huzurunda görüşülen davada, İddia Makamı Başsavcılık adına davada Damla Güçlü, sanıklar Altan Derviş, Osman Özyaşar ile Ramadan Özsütçüoğlu’nu temsilen Avukat Uygar Kalmaz ve kaçan iki sanığı temsilen ise Avukat Deniz Kızılokgil mahkemede hazır bulundu.

Haberin devamı Yenidüzen Gazetesi'nde

Bu haber toplam 2902 defa okunmuştur
Etiketler :