1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Töre ve Serter şampiyon
Töre ve Serter şampiyon

Töre ve Serter şampiyon

Masa Tenisi Ferdi Yıldızlar Şampiyonası tamamlandı

A+A-

Doktor Ahmet Lama sponsorluğunda yapılan Masa Tenisi Ferdi Yıldızlar Şampiyonası Cumartesi saat 10.00’da Masa Tenisi Federasyonu Salonu’nda yapıldı. Yıldız yaş kategorisinde lisanslı kız ve erkek sporcuların mücadele ettiği şampiyonada gençler, 2012 -2013 sezonu Kıbrıs Şampiyonu ve yıldızlar ferdi klasmanında yer alabilmek için büyük bir çekişme içerisine girerek izleyenlere çok çekişmeli karşılaşmalar çıkardılar.

Erkeklerde Zeki Serter
Yıldız erkekler yarı finalinde Bekiroğulları Sporcusu Sertaç Savim rakibi Girne Amerikan Üniversitesi sporcusu Celal Çorba’yı, Levent Spor sporcusu Vehbi Zeki Serter, Yakın Doğu Üneiversitesi Kulübü Sporcusu Doğan Aktaşlı’yı 3 – 2 mağlup etti. Finalde ise Vehbi Zeki Serter rakibi Sertaç Savim’i 4 – 1 yenerek şampiyon oldu.

Kızlarda Elif Töre
Yıldız kızlarda yarı finalde Girne Amerikan Üniversitesi Sporcusu Elif Töre, Bekiroğulları sporcusu Sunay Tufan’ı 4 – 1, Girne Amerikan Üniversitesi Sporcusu Begüm Tekakpınar ise Girne Spor Birliği sporcusu Fetine Sel Tüzel’i 4 – 3 yenerek finale kaldı. Finalde ise Elif Töre, takım arkadaşı Begüm Tekakpınar’ı 4 – 0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti. 
Şampiyona sonunda dereceye girenlere madalyaları ve kupaları Doktor Ahmet Lama ve UBP Milletvekili Zorlu Töre tarafından verildi. Dereceye giren sporcular şöyle:

Yıldız Kızlar
1.Elif Töre
2.Begüm Tekakpınar
3.Sunay Tufan
3.Fetine Sel Tüzel

Yıldız Erkekler
1.Vehbi Zeki Serter
2.Sertaç Savim
3.Doğan Aktaşlı
3.Celal Çorba

Bu haber toplam 1539 defa okunmuştur