1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Topaloğlu: “Finalin de finali bir maç”
Topaloğlu: “Finalin de finali bir maç”

Topaloğlu: “Finalin de finali bir maç”

Hamitköy zorlu Cihangir virajında

A+A-

 Süper Lig’de play-out’ta yer almamak için mücadele eden Hamitköy ile Cihangir, hafta sonu Hamitköy’de karşı karşıya gelecek. Hamitköy teknik patronu “Şu an play-out’un dışındayız. Cihangir maçı sonunda da orada kalmak için gereken sonucu almaya çalışacağız” diye konuştu

Necmi BELGE

Bu hafta sonu sona erecek olan KKTC Telsim Süper Ligi’nin son haftası kritik maçlara sahne olacak. Bu önemli maçlardan biri de, Hamitköy Stadı’nda 34 puanla 7’nci sırada yer alan Cihangir ile 33 puanla 8’inci sırada yer alan Hamitköy arasında oynanacak.
Bu kritik maç öncesinde YENİDÜZEN’e konuşan Hamitköy Antrenörü Hasan Topaloğlu finalinde finali bir maça çıkacaklarını söyledi.

“Hayati bir maç”

Cihangir karşılaşmasının çok hayati bir maç olduğunu anımsatan Topaloğlu aslında, hedefledikleri noktada olduklarını belirtti.
Şu an maç öncesinde play-out’un dışında olduklarını ifade eden Topaloğlu, Cihangir maçı sonunda da orada kalmak için gereken sonucu almaya çalışacaklarını iddia etti.
Bu maçın, kendileri açısından ne kadar zor ise, Cihangir açısından da o derece önemli olduğunu ileri süren Topaloğlu, hedeflerinin sezon başında koydukları play-out oynamadan ligde kalarak sezonu tamamlamak olduğunu vurguladı. Bu hedefe çok yakın olduklarını ifade eden Topaloğlu, yönetim ve sporcular olarak buna inandıklarını ve kenetlendiklerini belirtti.

İki eksik

Bu haftaki karşılaşmaya dört sarı kart cezalısı Berrian ile sakat olan Tevrat’tan eksik çıkacaklarını açıklayan Topaloğlu, diğer futbolcularına güvendiğini ifade etti.
Sezon boyunca yanlarında görmek istedikleri taraftarlarını da bu hafta tribünlerde görmeyi arzu ettiklerini dile getiren Topaloğlu, taraftarlarının bu desteği vermeleri halinde, ele ele bu işi başaracaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1142 defa okunmuştur