1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ter idmanı: 7-1
Ter idmanı: 7-1

Ter idmanı: 7-1

Telsim Süper Ligi’nin lideri Çetinkaya, kümeden düşmesi kesinleşen Göçmenköy karşısında zorlanmadan farklı galip geldi

A+A-

 LİDER ZORLANMADI… Kümeden düşmesi kesinleşen Göçmenköy karşısında zorlanmadan farklı galip gelen Çetinkaya’nın gollerini Musa, Esin Sonay (2), Sherman, Batshi ve Uğur Sönmez (2) kaydetti. Göçmenköy’ün tek golünü Erman Çelik attı

Göçmenköy galibiyeti ile puanını 52’ye yükseltti. Hamitköy’ü mağlup eden Yenicami ise 48 puanla lideri takibe devam etti

Stat: Atatürk Stadı

Hakemler:
Utku Hamamcıoğlu **
Serkan Kuşabbi *
İhsan Payas **

Goller: Dk.10 Musa Şanlıer, Dk.35 ve Dk.51 Esin Sonay, Dk.39 Sherman, Dk.52 Batshi, Dk.64 ve Dk.86 Uğur Sönmez (Çetinkaya), Dk.50 Erman Çelik (Göçmenköy)

Çetinkaya
Hasan Piro **
Tunç Özgürgün **
Dk.59 Ediz Çukurovalı *)
Serkan Önet **
Abbas Osum ***
Hüseyin Kayalılar *
(Dk.59 Mehmet Şimşek *)
Serhan Önet ***
Ertan Bulut ***
Musa Sanlıer **
(Dk.46 Uğur Sönmez ***)
Esin Sonay ***
Batshi Patrick ***
Kpah Sherman **

Göçmenköy
Okan Tezel *
Erman Çelik *
Emre Özalın *
Beytullah Arık *
Rifat Kaniöz *
Kemal Uzunoğlu *
Halil İ.Görgel **
Mustafa Salman *
(Dk.62 Ömer Gülten *)
Sedat Sabriev *
(Dk.42 Sabri Uskanbaş *)
Mehmet Kaniöz *
Cem Hamidi *
(Dk.70 Mehmet Gezer)


Telsim Süper Ligi’nin 21’inci hafta maçlarında lider Çetinkaya, Göçmenköy’ü 7-1 mağlup etti. Kümeden düşmesi kesinleşen Göçmenköy karşısında zorlanmadan farklı galip gelen Çetinkaya’nın gollerini Musa, Esin Sonay (2), Sherman, Batshi ve Uğur Sönmez (2) kaydetti. Göçmenköy’ün tek golünü Erman Çelik attı.
10’uncu dakikada Çetinkaya’nın kazandığı köşe vuruşunu Sherman’la Musa paslaşarak kulandı. Topla bir anda ceza sahasına giren Musa, aşırtma bir vuruşla skoru 1-0 yaptı.
35’inci dakikada Abbas’ın soldan ortasına kale alanı içinde iyi yükselen Esin Sonay, kafayla topu ağlarla gönderdi: 2-0.
39’uncu dakikada Batshi’nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Sherman, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 3-0.
İlk yarı 3-0 Çetinkaya’nın üstünlüğünde sona erdi.
50’inci dakikada ani gelişen Göçmenköy atağında Halil’in pasıyla Çetinkaya defansının arkasında topla buluşan Erman Çelik, kaleci Hasan Pİro’dan sıyrılarak topu ağlara gönderdi: 3-1.
52’nci dakikada Uğur Sönmez’in pasıyla ceza sahası dışında topu kontrol eden Batshi, düzgün bir vuruşla skoru 4-1 yaptı.
57’inci dakikada Göçmenköy defansının arkasında bir anda topla buluşan Esin Sonay, kaleci Okan’ın solundan topu ağlarla buluşturdu: 4-1.
64’üncü dakikada Batshi’nin pasıyla Göçmenköy ceza sahası içerisinde topla buluşan Uğur Sönmez, skoru 6-1’e taşıdı.
86’ncı dakikada ani gelişen Çetinkaya atağında bir anda topla buluşan Uğur Sönmez, maçın skorunu belirleyen golü Göçmenköy fileleri ile buluşturdu: 7-1.

Bu haber toplam 1759 defa okunmuştur