1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Tecavüz mağduru nineye REHABİLİTASYON
Tecavüz mağduru nineye REHABİLİTASYON

Tecavüz mağduru nineye REHABİLİTASYON

75 yaşındaki F.K’nın torunları tarafından tecavüze uğraması ve darp edilmesi sonucu Sağlık Bakanlığı ile Sosyal Hizmetler Dairesi devreye girdi

A+A-

Tanju KONURALP

Torunları tarafından defalarca tecavüz edilerek, dövüldüğü iddia edilen 75 yaşındaki F.K ile ilgili dün YENİDÜZEN’de yer alan haberin ardından, Sağlık Bakanlığı ve Sosyal Hizmetler Dairesi, devreye girdi.
F.K’nın tedavisinden hemen sonra, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne alınacağı bilgisi verilirken; sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Konu ile ilgili gazetemize konuşan Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Ömer Gür ve Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs, konunun yakinen takip edildiği yönünde açıklamada bulundu.

“Tedavi’den sonra eve dönmeyecek”

Sosyal Hizmetler Dairesi Müdürü Umure Örs, F.K’nın, tedavi sürecinden sonra, Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’ne alınacağı yönünde açıklamada bulundu. Dün Sağlık Bakanlığı ile görüşüldüğünü ve merkezde bir yerin boşalması sebebi ile gerekli girişimlerin gerçekleştirildiğini ifade eden Örs, F.K’nın sağlık durumunun ise ciddiyetini koruğu yönünde bilgi verdi.

Gür: “Rehabilitasyon Merkezi’ne yerleştirilecek”

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Ömer Gür ise bakanlık olarak konuyu takibe aldıklarını söyleyerek, dün Bülent Ecevit Rehabilitasyon Merkezi’nde bir yerin boşaldığını ve F.K’nın, iyileşmesinin ardından, buraya yerleştirilmesi ile ilgili gerekli girişimlerin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Bu haber toplam 2400 defa okunmuştur
Etiketler : ,