1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Şüpheli görüldü, üstü arandı, uyuşturucu çıktı
Şüpheli görüldü, üstü arandı, uyuşturucu çıktı

Şüpheli görüldü, üstü arandı, uyuşturucu çıktı

Mağusa’da şüpheli olarak görülen ve üzeri aranan Sabri Tuğbey’in tasarrufunda uyuşturucu madde bulundu…

A+A-


Mağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yolda şüpheli olarak görülen ve üzeri aranan 25 yaşındaki Sabri Tuğbey’in tasarrufunda 10 gr ağırlığında uyuşturucu madde bulundu. “Kanunsuz uyuşturucu madde tasarrufu” suçundan dolayı dün Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarılan zanlı Tuğbey, tahkikat maksatları bakımından poliste 3 gün süreyle tutuklu kalacak.

Şüpheli görüldü, üstü arandı…
Olayın tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, 22 Nisan tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından Mağusa’da yaya ve şüpheli olarak görülen zanlı Sabri Tuğbey’in üzerinde arama yapıldığını belirtti. Zanlı Tuğbey’in üzerinde yapılan aramada sol cebinde 3 adet paket içerisinde 9 gr, sağ cebinde ise 1 gr ağırlığında uyuşturucu madde bulunduğunu belirten Özdesoy, zanlının evinde yapılan aramada ise içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 11 adet boş paket ile uyuşturucu madde içiminde kullanıldığına inanılan altı kesik pet şişe ve 9 adet folyo kağıt bulunduğunu açıkladı.

2 kişi aranıyor…
Olayın tahkikat memuru Hüseyin Özdesoy, zanlı Sabri Tuğbey’in suçunu kabul ederek gönüllü ifade verdiğini ve ifadesinde uyuşturucu maddeyi temin ettiği iki kişiden bahsettiğini belirtti. Özdesoy, iki kişiden birinin isim bazında tespit edildiğini söyleyerek, konu kişilerin arandığını açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın yeni başladığını belirten Özdesoy, zanlının 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasını talep etti.

3 gün tutuklu kalacak…
Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Sabri Tuğbey’in tahkikat maksatları bakımından 3 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

(Gamze BAYKUR)

Bu haber toplam 3765 defa okunmuştur