1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Silahlı operasyonla yakalanan zanlı tutuksuz yargılanacak
Silahlı operasyonla yakalanan zanlı tutuksuz yargılanacak

Silahlı operasyonla yakalanan zanlı tutuksuz yargılanacak

Lefkoşa’da alınan ihbar üzerine Dereboyunda trafik ışıklarında gerçekleştirilen ve havaya bir el ateş edilerek tutuklanan C.A mahkemeye çıkarıldı ve teminatla serbest bırakıldı.

A+A-

Lefkoşa’da alınan ihbar üzerine Dereboyunda trafik ışıklarında gerçekleştirilen ve havaya bir el ateş edilerek tutuklanan C.A bu sabah mahkemeye çıkarıldı ve teminatla serbest bırakıldı.

Mahkemede meseleyle ilgili olarak yeminli şahadet veren polis memuru Fadıl Metin, 10 Şubat’ta saat 12.00’de Narkotik ekibi tarafından zanlı C.A’nın tasarrufunda yaklaşık 15 gram ağırlığında uyuşturucu madde bulunarak, emare alındığını belirtti.

Zanlının KKTC vatandaşı olduğunu ve işlenen suçun Ağır Ceza Mahkemesi kapsamında olduğuna değinen Metin, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

 Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Gülay Süleymanoğlu, zanlının yargılanıncaya değin yurtdışına çıkışını yasaklayarak, haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması ve KKTC vatandaşı bir kefilin 100 bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması koşuluyla tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

 

 

Bu haber toplam 1239 defa okunmuştur
Etiketler : ,
İlgili Haberler