1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Sibel bilgi verdi
Sibel bilgi verdi

Sibel bilgi verdi

Siber, Londra temasları hakkında milletvekillerini bilgilendirdi

A+A-


Meclis Başkanı Sibel Siber mecliste söz alarak, Londra temasları hakkında milletvekillerini bilgilendirdi ve olumlu yararlı temaslarda bulunduklarını söyledi.

Siber, uluslararası parlamentolarla temaslar yaptıklarını, toplumun iradesinin sesini duyurmak istediklerini, her partiye mensup bir milletvekiliyle temaslarda bulunduklarını ifade ederek, lobicilik çalışmalarına Meclis’teki milletvekillerinin katılmasını istediklerini kaydetti.

Sibel Siber, görüşmeleri hakkında da bilgiler vererek, görüşmelerde KKTC’ye uygulanan ambargolar, müzakereleri anlattıklarını, büyük ilgi gördüklerini; Bu tür resmi davetlere alışık olmadıklarını, bu yüzden bunları iyi değerlendirip halkın sesini duyurmak gerektiğini vurguladı.

Meclis iradesinin resmi ziyaretlerde gösterilmesinin önemine vurgu yapan Siber, bu ziyarette tasarruf tedbirlerine de önem verdiklerini söyledi.
(tak)

Bu haber toplam 1447 defa okunmuştur