1. HABERLER

  2. HABERLER

  3. Seçim için “asfalt yatırımı”
Seçim için “asfalt yatırımı”

Seçim için “asfalt yatırımı”

UBP Hükümeti’nin seçime iki gün kala çukur dolu yolları asfaltlamaya devam ediyor

A+A-

 

Didem MENTEŞ

Ulusal Birlik Partisi Hükümeti, seçime iki gün kala “seçim yatırımı” için kolları sıvadı. Adeta halkın gözünü boyamak için harekete geçen Hükümet, yıllardır çukur ve bozuk olan yolları son bir hafta içerisinde asfaltlayarak yeniledi. Özellikle Şht. Ecvet Yusuf Caddesi’nden İçişleri Bakanlığı’na giden tali yol dün tamir edilerek asfaltlandı. Üç hafta öncesine kadar araçların büyük zarar gördüğü çukur dolu yol dün asfaltlanarak trafik akışı rahatlatıldı. Halk seçim öncesi yeni yola kavuşturulurken, bölgede oturan bazı vatandaşlar Hükümetin seçim öncesi yol çalışmalarını yapmasına tepki gösterdi.

“Başkent yolları çukur deryası”
YENİDÜZEN 12 Aralık 2012 tarihinde “BAŞKENT YOLLARI ÇUKUR DERYASI! Kendi de büyük, zararı da!” başlıklı haberinde söz konusu yolları gündeme getirmiş, özellikle İçişleri Bakanlığı önünden
Şht. Ecvet Yusuf Caddesi’ne çıkan tali yolda, araçların büyük zarar görüp, vatandaşların yolda yürümekte zorluk çektiği aktarılmıştı.
Haberde; araçlar yollardaki çukurlara düşmemek için büyük uğraş verse de yine kaçınılmaz sona yakalandığını belirtmiştik. Özellikle trafiğin yoğun olduğu yollarda araçların bu çukurlara düşerek büyük zararlar gördüğüne dikkat çekmiştik. O dönemde belediyenin grevde olması nedeniyle söz konusu çukurlara çare olunmazken, Hükümet yetkililerinin ise savaş alanına dönen Başkent Lefkoşa için hiçbir adım atmadığını gündeme getirmişti.

Bu haber toplam 1458 defa okunmuştur