1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Omonoia’lı Hakan’ın kupa sevinci
Omonoia’lı Hakan’ın kupa sevinci

Omonoia’lı Hakan’ın kupa sevinci

Omonoia’da top koşturan Kıbrıslı Türk futbolcu Hakan Uluçağ, geçtiğimiz haftasonu takımının son maçı sonrası Güney Kıbrıs U-17 Elite Ligi şampiyonluğunu kutladı. Anorthosis’in 12 puan önünde mutlu sona ulaşan Uluçağlı Omonoia aynı zamanda ligin en falza g

A+A-

24 GOL ATTI... Kaydettiği 24 golle takımın en çok gol kaydeden ikinci oyuncusu olurken, sezon boyunca 22 asistle oynadı. Uluçağ “Kazanılan şampiyonlukta pay sahibi olduğum için mutluyum. Bana destek veren ve ilgi gösteren yönetici ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu

Kaya Emiroğlu

Omonoia Elite U-17 takımının tek Kıbrıslı Türk oyuncusu Hakan Uluçağ, geçtiğimiz haftasonu takımıyla birlikte Güney Kıbrıs U-17 Elite Ligi şampiyonluğunu kutladı. Aynı zamanda Güney Kıbrıs’ta profesyonel anlamda futbol oynayan tek Kıbrıslı Türk olma özelliğini de taşıyan Hakan Uluçağ’ın takımı Omonoia U-17, en yakın rakibi Anortosis’in oniki puan önünde şampiyonluğa ulaştı.

24 golle en fazla gol atan ikinci oyuncu
Dört yıldır Omonoia Elite U-17 takımında mücadele eden Hakan Uluçağ, takımının bu sezonki şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu. Kaydettiği 24 golle takımın en çok gol kaydeden ikinci oyuncusu olurken, sezon boyunca 22 asistle oynadı. Takımının en etkili oyuncularından biri olmayı başaran Hakan, Omonoia’nın ligde en çok gol kaydeden takım olmasında büyük pay sahibi oldu. Omonoia aynı zamanda sezonun kalesinde en az gol gören takımı da oldu. Rumen antrenör Valentine Stefan’ın çalıştırdığı takım, U-17 Elite lig tarihinde altıncı kez şampiyonluk yaşıyor.

Temmuz’da fulham
Dört yıl önce Mağusa Türk Gücü U-14 takımıyla da şampiyonluk sevinci yaşayan Hakan Uluçağ, temmuz ayında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Fulham U-18 takımının sezon öncesi kampına katılacak. Beğenilmesi halinde futbol hayatını İngiltere’de Fulham U-18 takımıyla sürdüreceğini ve hedefinin Premier Lig’de oynamak olduğunu belirten Hakan Uluçağ, bunun gerçekleşmemesi halinde şimdiki takımı olan Omonoia’nun U-21 takımıyla ağustos ayında profesyonel sözleşme imzalayacağını ve bu kez hedefinin Omonoia’nın birinci takımında forma giymek olduğunu ifade etti.

“Pay sahibi olduğum için mutluyum”
Omonoia U-17 Elite takımının şampiyonluğunda pay sahibi olduğu için büyük bir mutluluk duyduğunu vurgulayan Hakan Uluçağ, şunları söyledi:
“Kazanılan şampiyonlukta pay sahibi olduğum için mutluyum. Bana destek veren ve ilgi gösteren yönetici ve takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlk hedefim Fulham U-18 takımında forma giymek. Ama bunun olmaması halinde Omonoia’da profesyonel olarak futbol hayatıma devam etmeyi de düşünüyorum.”

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur