
Küçük’ün, New York temasları
Başbakan Küçük, Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu yetkililerini KKTC’nin New York Temsilciliği’nde kabul etti
Başbakan İrsen Küçük, New York’taki temaslarını sürdürüyor.
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, Başbakan, Cumartesi günü New York’ta 32’ncisi düzenlenecek olan ve kendisinin de katılacağı geleneksel Türk Yürüyüşü ve Festivali’ni düzenleyen Türk-Amerikan Dernekleri Federasyonu yetkilileri ile bir araya geldi. Küçük, federasyon yetkililerini KKTC’nin New York Temsilciliği’nde kabul etti.
Federasyon başkanı Ali Çınar, “davetlerini kabul edip New York’a geldikleri için” Başbakan Küçük’e teşekkür etti.
Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali programı ile ilgili Başbakan Küçük’e bilgi veren Çınar, Başbakan’a “Sizi de aramızda görmekten şeref duyduk” dedi.
Başbakan Küçük de, davet için teşekkür etti.
Küçük, ABD’ye yaptıkları bu ziyaret sayesinde çok önemli görüşmeler yapma fırsatı bulduklarını dile getirdi.
Başbakan Küçük akşam ise KKTC’nin New York Temsilcisi Mehmet Dana’nın kendisi ve heyeti onuruna verdiği akşam yemeğine katıldı.
(tak)